Hold me down

Hej, hej, hemskt mycket hej
Sitter här och har egentligen massa att göra. Eller kanske egentligen inte, men känns som att det är en hel del. Ska packa lite mer. Ska lägga över min väska i en större väska och sen packa in kartonger och julklappar där också. Ids inte gå runt och bära på tio väskor och påsar så kör med en lite större hellre. Sen lämnar man ju den typ i det där stället på tåget, men känns alltid som att någon ska sno ens väska eller nå.

Jobbigt nog har pappa faila med bokningen. Han kollade upp biljetter en dag och såg att det fanns massa platser, men av någon anledning bokade han inte direkt, suck. Så när han sen väl skulle boka fanns det ju inga platser kvar. Saudana, vad arga vi blev, eller jag i alla fall. För jag måste ju vara hemma på tisdag, har skola och prov. Och hoppträning, ej att förglömma ;) Så då fanns det ett annat tåg från Stockholm till nått ställe, sen buss därifrån till ett annat ställe och sen kunde man hoppa på tåget som vi skulle åkt med egentligen. Allt bara för att man har hund .. Fattar inte grejen med att dom fyller hundvagnarna tidigt med folk utan hund. Så korkat. Och sen brukar dom ju sätta folk med hund bredvid varann. Typ på tvåsäten, och hur fan ska en stor hund få plats där alltså? Och sen är ju alla andra hundar typ aggressiva så Dogge blir ju rädd. Ibland törs han inte ens gå igenom gången till sin plats för alla sura hundar, fy.

Men i alla fall så ringde pappa imorse och sa att han fixat plats på "det rätta" tåget. Men bara en i hunddelen och en i liggvagn. Så vi ska försöka få någon att byta så vi kan sitta med varann. För nog måste det väl finnas någon som hellre byter till liggplats gratis osv. Hoppas det, annars vettefan. Ska bara tordas fråga folk om dom kan byta plats och sen fixa med konduktören och tjorva. Hata tåg!

Måste fixa nå mat att ha med också, eftersom jag inte bara kan köpa en macka eller nå huxflux. Alltså hoj, jag dör. Håller en tumme att det löser sig och att jag kan sova ordentligt i alla fall och gärna länge.

Nu måste jag nog stänga ner datorn, laga frulle och börja göra all jävla skit klar! Tjarå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide