Another day in paradise

Hej, hej, hemskt mycket hej
Har verkligen inte haft tid eller ork till bloggning i veckan. Har typ somnat direkt jag lagt mig i antingen sängen eller soffan. Så sömn har varit välbehövligt. Men nu när jag är sjuk och har feber så kan jag inte sova så länge på mornarna. Plus att man inte kan andas för det blir för mycket snor i näsan ;)

Har haft Olle lite som min sen veterinären var. Har skrittat ut med honom varje dag. I början med sällskap, men en dag hade vi inget så vi testade själv. Han gjorde som han brukar, tvärvända, stegra, backa och allt sånt. Men la spöet på hans bog en gång och visade att det var allvar, då gick han. Men testade några gånger till. Andra dagen testade han lite mindre och tredje dagen gick han utan att röra en fena. Kört samma väg hela tiden, men idag testade jag en ny när det ändå var ljust och han knalla på som vilken kuse som helst. Värsta pensionären :) Så stolt över honom.

I tisdags fick jag äntligen hoppa Tiamo igen. Kändes först skumt, men efter ett tag så hade man ställt om sig. Hoppade inte högt, utan mer lydnad, rytm och allt sånt. Gick hyfsat ändå. Han kändes så lätt om man jämför med Jessen, hehe.

Onsdag red jag Sess på lektion. Öppnor, slutor, inte Sessans starkaste sida. Men hon försökte ändå rätt så duktigt. Men hon hade inte gått nått innan så hon var lite långsammare att få igång och lyssnade inte riktigt bra på sidförande skänklarna.

I onsdags fick jag också reda på att jag skulle ha prov i samhälls på fredagen. Shit, hade då bara haft två lektioner med samhälls. Och hann plugga kvällen innan bara. Men jäklar, jag klarade det. Som vanligt blir jag nollställd när man har provet framför sig och så, men jag lyckades ändå. Han rättade lite snabbt igenom det mesta och sa att det är kring G+, VG. Så jag är skitnöjd över att det inte blev omprov, skönt!

Var snabbt i stallet sen och for ut med Olle och mockade sen boxarna.

Tog flyget till Stockholm. Givetvis så vart vi kvar i Kramfors över en timme i väntan på att Arlanda skulle få ström. Så typiskt att Arlanda av alla ställen får strömavbrott när jag reser. Svinjobbigt att sitta i planet och bara vääääänta. Sen frös jag också. Vad gör man när man fryser i ett plan? När man redan är fullt påklädd. Frågar okänd stolsgranne om man får låna dens jacka som täcke? Haha, nej, man får snällt frysa :(

Äh, nu är jag i Ockle. Har hunnit kolla lite hockey och så. Nu ska jag skjutsa pappa och Lasse till krogen. Mest troligt till Nyköping. Jag avlider. Vill inte kvadda eller skämma ut mig, hehe.
Update: Jag överlevde och tordes köra i Nyköping. I alla fall by night när det inte är lika mycket trafik ;)

Orkar inte lägga upp bilder, så det får bli såhär tråk. Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide