Falling on ice

Hej, hej, hemskt mycket hej
I tisdags hann jag ju nästan bara komma hem en stund innan jag drog till stallet. Var så trött så åkte tidigt så jag inte skulle somna hemma.


Typ hundra år sen, när vi tränade till luciashowen ;)


Var och pussade på mina hjärtan. Kollade sen lite hoppträning. Det var barbackahoppning och lek idag, haha. Varje gång har våran grupp inte haft det av någon anledning. Men nu jävlar var alla med på det :) Så körde först lite framridning. Sen två hinder på långsidan där vi ändrade lite galoppsprång och så. Efter det hoppade vi igenom den lilla banan en gång, med trestuds till och med ;) Sen började stilbedömningen. Så alla hoppade banan igen och blev bedömda med stil. Haha, och alla fick typ samma poäng, så det blev revansch och så. Men vettetusan om det blev någon större skillnad på någons ändå. Efter det så tävlade vi om minst galoppsprång genom hela banan.
Det var faktiskt skitakul. Höll inte på trilla av en enda gång, stolt same! Fast Timpan är så rolig när det är barbackahoppning. Minns luciashowen för några år sen när vi red barris. Satan vilken speed han satte upp. Och det gjorde han nu med. Han tyckte det var dölattjo att köra turbo. Men vi kunde ändra på det litegrann sen i alla fall. Men guud vad skojigt det var. Lo tyckte efteråt att jag skulle vara jättenöjd och att det nästan var bättre utan sadel. Och det kan jag hålla med om. Har alltid haft lättare barbacka. Eller ja, inte alltid, men nästan så länge jag kan minnas :) Och bytena var typ rena nu, och kunde landa i båda galopperna. Ska försöka låssas att jag rider barbacka nästa gång med sadeln ;) Eller försöka hitta samma känsla typ.

Taggad till nästa hoppning. Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide