Running wild

Hej, hej, hemskt mycket hej
Vi fick skynda som fan för att hinna i tid till tåget i Nyköping. Men just när vi ställt oss till rätta på perrongen kom det. Halvsov och chilla till Stockholm. Tar typ en timme dit.

Sen gick Jossi och köpte mat på Donken. Gissa om jag satt och dregglade bredvid när hon käkade det. Nåja, vi var ju rätt tidiga, så satte oss på en perrong som Gällivaretåget brukar gå ifrån. Men sen när tiderna kom upp så skulle det komma på ett annat spår. Som tur var bara det mitt emot och man var inte tvungen att åka upp och ner och gå tusen kilometer för det. Satt i alla fall kvar ett tag när vi hade värmt upp bänken.
Sen stod det att det var försenat med 40 minuter, sen när den tiden gått vart det försenat ytterligare 30 min, sen igen och igen och igen. Tillslut fick vi vänta typ 3-4 timmar eller så. Irriterande. För då går man in och värmer sig, och så går man ut lagomt för att hinna med tåget. Står i kylan igen och väntar så är det sent igen. Då orkar man inte gå in igen, väntar, så är det mer sent, då fryser man så mycket att man måste gå in. Och så håller man på så hela tiden. Suck. Som tur var så var hundvagnen utbytt så man fick sitta vars man ville. Så kunde sitta med Jossi och Dogge. Och sen var det sjukt mycket platser över. Alla hade typ sin hund på eget säte. Och dom hade sagt att hundvagnen var proppfull? Mhm.

Dom lovade att köra ikapp minst en timme kanske mer. Det slutade med att vi vart mer försenade i alla fall. 3 timmar och 20 minuter när vi kom till Boden. Egentligen skulle tåget gå hela vägen till Gällivare utan byte, men förseningarna förstörde. Bytte tåg då, som vi var tvungen att vänta på säkert 20 minuter först och sen över en timme när vi väl satt oss. Fyfan, så mer än 5 timmar var vi försenade när vi kom hem.
Åt bara morötter och dipp på hela resan. Och vattnet tog slut dom första timmarna på tåget. Men tillslut på morgonen var jag tvungen att slösa pengar. Köpte vanligt vatten för 25 spänn, galet. Och det smakade inte så gott heller. Och så bjöd dom bara på kaffe. Sjukt. Men fråga om dom bjöd på juice till dom som inte drack kaffe. Han ba nej det gör vi inte, men efter en skeptisk blick från mig så ångrade han sig ;) Så Jossi fick sig en juice i alla fall. Och på Bodentåget fick hon macka osv. Gissa om jag var hungrig och mådde illa, hoja. Mat har nog sällan varit så gott som det var när jag kom hem ;)

Typsikt min tur att allt ska vara försenat när jag reser. Händer typ varje gång med tåg, och så har det hänt minst två gånger med flyg också, hoja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide