The chosen

Hej, hej, hemskt mycket hej
I torsdags red jag ut Trollnäsan med Marro och Guran. Skritt och trav bara, lite tråkigt. Är så kul att vara ute och gasa med Marro ;) Men det var mysigt ändå.

Sen på kvällskvisten kändes det kallt, mörkt och ensamt. Men när jag gick och kollade på Olle så såg det ut som han ville göra något. Så jag borstade och gjorde klart han på typ en kvart, måste vara rekord. Tänkte om jag är snabb hinner vi inte ångra oss ;) När vi väl kommit ut var det inte så farligt faktiskt. Och duktiga Olle knallade på så snällt utan att göra några dumheter. Fina killen!

Idag var första lovdagen eller vad man ska säga. Vaknade rätt tidigt. Duscha och chilla. Sen drog vi på stan och gjorde lite ärenden och handlade käk och så. Efter det var jag hem en sväng innan jag drog till stallet.


Gammal vinterbild. På en saknad gammal tant.


Borstade och for ut med Olleponken. Var tråkigt väder, snöade lite. Han gick duktig hela bortvägen, fast när vi passerade stället vi vände på igår så började han trycka emot lite. Sen lite längre bort började han trycka emot lite mer, men tröck tillbaka med skänkeln och då kände man att han var lite på g. När vi sen vände hemåt blev han snabbare och sen pep han och försökte busa till det. Och just då blåste det värsta stormen och all snö från skogens alla träd blåste av och mot oss. Som tur var vände Olle tillbaka och då slapp vi få det i ansiktet. Men det var helt galet, det bara virvlade runt oss hur länge som helst, man såg bara vitt framför sig. Trodde vår sista stund var kommen ;) Haha, men vi överlevde och Olle fortsatte vara pigg och taktade och försökte småtrava. Sen pep han typ tre gånger till och försökte härja. Som vanligt gör han nå dampgrejs just pyttebacken upp mot hagarna och då höll jag på åka. Hade för ovanlighetensskull inte ridbrallor och chaps, utan halvhala mjukisar typ. Såklart han passar på att bli busig då ;) Men han är för söt. Fast han vill nog ha mer fart nu.

Pysslade klart i stallet och drog sen hemåt.
Nu jävlar är det uppesittarkväll och jag ska synda! Godis, chips, pepparkakor, julmust. Jag kommer avlida sen. Men det är de värt. Sen efter jul är det tillbaka till LCHF igen, men det är gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide