Call me in a week

Hej, hej, hemskt mycket hej
Igår red jag ju Olle och Trolle. Hade utsläpp igen så gjorde bort marktjänsten på morgonen. Och tog ut Olle medans det var ljust ute. Tog det andra hållet än vi brukar. Först kom den en skidis, men den stannade och tur var väl det för annars hade nog Olle farit hemåt i full fart, han var på g. Men när den stannade tordes han gå förbi och brydde sig inte om när den fortsatte åka bakom oss. Men sen kom en hund ur en kurva långt bort och då blev han rädd, och sen när människan och en islandshäst kom frös han fast och börja svammla och vända och försökte sticka. Sen när dom gått förbi vägrade han gå, men sen efter att ha tjorvat en del så gick han bara. Gött. Sen skötte han sig bra. Fast taktade lite och ville trava på hemvägen. Dummade sig bara lite, men allt det bra övervägde det dåliga, så det är nästan glömt ;) Men ja, han var en liten pain in the ass.


Sen red jag Trolle på em. Longerade först i vanlig ordning. Han var inte lika bra som han varit tidigare, men helt okej ändå. Men han kändes lite spänd. Red en längre stund än vad jag gjort tidigare för han slappnade inte av ordentligt. Och försökte ge sig iväg som tidigare och så. Han var förjävla jobbig. Tappade tålamodet och visste inte vad jag skulle göra. Men skrittjobbade jag ett tag i slutet och gick över en bom och då började han komma ner och slappna av mer och mer, sen gick vi över två bommar och då fick han sträcka på sig och då kände man när han tordes länga ut, slappna av och då blev det mycket bättre.

Meeen, jobbigt när det går halvers med båda djuren .. Aja, man får väl ta vara på det positiva sakerna, även om det inte råkar vara så många.

Idag hade vi hoppträning, eller igenhoppning. Det gick hyffsat, Timpan skötte sig som vanligt. Några saker som var riktigt bra, andra mindre, några andra mittemellan. Måste lära mig rida riktigt jävla ordentligt. Lära mig att rida likadant på större hinder. Men när man inte hoppar så högt så ofta känns det kumt att rida på ett stort. Timpan är så bra och löser allt. Men måste lära mig att rida riktigt oooordentligt. Känns som att det står lite stilla på hopputvecklingen. Fast det kanske kommer lite framsteg senare ..


Skrittade ut Olle sen efter att ha gjort klart allt i stallet. Tog den vanliga vägen. Det tyckte han var tryggt. Kunde nästan rida på helt lång tygel. Han skötte sig så duktigt idag. Det var gött. Så nu ligger han på plus igen :)

Måste sova nu. Ska upp tidigt imorrn, ska iväg och hämta en pålle. Hoff, dess tidiga mornar. Önskar jag var mer morgonmänniska och älskade att kliva upp supertidigt ;) Nåja, godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide