Sorry for party rocking

Hej, hej, hemskt mycket hej
Skulle skriva en rad igår när jag ändå hade flowet. Men av någon anledning glömde jag bort det. Sovde i alla fall bort mestadels av onsdagen. Klev upp första gången vid sju och drack vatten, men frös så mycket att jag kröp ner under täcket en stund. Fast somnade då om och missade min lektion. Så då sovde jag ännu mera och klev inte upp förrän efter fem på eftermiddagen. Inte helt okej!


Allra första hopptävlingen, med stadiga Jesse för hundra år sen.
Var irriterad över säkerhetsvästen, hehe. Inte arton än, så tvång.
Första och sista gången jag använde en sådan kan jag lova ;)


Drog bara till stallet innan min lektion och kliade och pussade lite på mina fina. Fick rida Jesse på lektionen. Kul att det finns så många att variera mellan, yeah. Nämen ska försöka sluta vara så kräsen och rida alla möjliga igen och skita i om det inte går allt för bra varje gång. Nåja, Jesse var ganska duktig. Lite långsam att starta, men sen blev det fart på rackarn. Gjorde väl lite allt möjligt, men körde massa galoppfattningar idag. Från både trav och skritt. Jesse var grym på det. Haha, fast det där med att sen bryta av till någon annan gångart, speciellt till skritt var lite svårare ;)


Jättegammal bild på knasen.


Idag var jag i stallet tidigt och höll kusarna och sånt när veterinären skulle kolla dom. Valle skulle bara raspa tänder och vaccineras. Den token fick lugnande två gånger innan han kunde vara någolunda still med skallen. Tjurskallen himself alltså ;) Sen fick fyllot stå och vakna till och medans tog vi Olle. Han sprang lite på lina och så, sen böjdes han. Efter det blev han också raspad och vaccinerad. Stålis tog det hela med skräckblandad förtjusning och behövde inte en droppe lugnande. Dom är så knasiga. Olle ska i alla fall passa på att ta det lugnt och skritta i en vecka :)


Och en till gammal på knas två.


När jag fixat marktjänsten i stallet drog jag hem och chillade ett tag. Som vanligt trött som en jude och han somna i kanske en halvtimme innan jag for till stallet för andra gången.
Började frisera Gulen. Han tycker det är ganska äckligt, men skötte sig bra ändå. Satsade mest på att tunna ut den. Den var galet tjock från början, men tror det blev lite skillnad åtminstone. Sen flätade vi några flätor i manen som får vara i ett par dagar så den kanske lägger sig på en och samma sida ;)
Sen visade Sofie mig lite specialsaker. Eller hur Hesse vill att gramanen ska vara när man longerar djuret.

Måste sova nu, vill inte försova mig till skolan imorrn. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide