high like a plane

hej, hej, hemskt mycket hej
är så himla trött i hjärnan. men tänkte jag kunde dela med mig av dagen, då en som denna inte händer allt för ofta. och bra om jag nångång går tillbaka i bloggen och kan läsa det här.

klubbtävling idag. var först jättepepp att tävla, men någon vecka innan tappade jag peppen så sket i det. det gick ändå inte alls speciellt bra på träningarna innan och det. men efter att ha sagt till chifen att jag är omotiverad så kan man kort och gott säga att hon tvingade mig att starta i alla fall. hon anmälde mig och lovade att hjälpa till. hade inte alls någon inspiration eller pepp efter det heller.

red först 80 cm, tiamo var så duktig och försökte ställa upp så mycket han bara kunde. men nog tror jag han fundera lite på vad människan på ryggen egentligen höll på med. och jag funderar också ;) men felfritt i alla fall. nåja, felfritt på hinder, sen själva ridningen var långt ifrån felfritt. åkte bara med och höll i tyglarna. glömde att rama in ordentligt i svängarna, glömde sätta galopp, han galopperar visserligen gärna snabbt, men den brukar inte bli tretaktig. men som vanligt så är det svårt för mig att känna mig nöjd. fokuserar bara på det dåliga. vilket är dåligt, då utvecklas man aldrig, fy.

andra klassen var 90 cm. trodde det skulle kännas högt, men höjden är inte något jag tänker på när man väl är på banan. har ju hoppat högre, men jag inbillar mig alltid en massa ;) gick inte lika fort, red mer, men inte tillräckligt. hann dock tänka efter lite mer, men svor en ramsa då jag glömde banan efter trean. haha, men plötligt kom minnet tillbaka och som tur var hade jag ridit rätt väg i alla fall. tiamo är så himla bra. han bara kör. även om chaffisen inte är så bra, även om det skulle råka bli korsgalopp eller lite fel. men felfritt på hinder igen. vilken pärla. alla skulle ha en tiamo som hoppkompis. nu ska jag bara lära mig rida prydligt och bra. ska försöka bli nöjd, försöka rida så bra att jag blir nöjd.

lotta filmade också. såg inte alltid så illa ut som det ibland känns. men vet inte varför jag ger så ful eftergift igen. är som att jag trycker fram skänkeln, får röven för långt bak och är för rak och har raka armar istället för att luta mig fram och på så sätt ge fin eftergift. hm. men en anledning till att jag helst vill sjunka genom jorden, aldrig mer tävla osv osv är hur jag ser ut. hade en smal tjej gjort exakt likadan runda som jag gjorde hade jag tyckt det var helt okej, men när en fet tjej gör den rundan får det allt att se ännu sämre ut. det ser verkligen hemskt illa ut, usch. det är största anledningen till att jag skäms som ett djur ..

men man blir såklart lite gladare när man är omringad med en hel del snälla människor. vet inte hur många som trots allt sagt att det såg bra ut osv osv. det känns lite bättre i själen då faktiskt. sen får man hoppas dom sa det med en uns ärlighet också :)
tiamo van het drieske ♥ så shysst pålle alltså, nog är han ganska awesome.
och ja, både jag och hästen blir taggade på banan, men så kul att man märker hur kul timpis tycker det är. ryttarn som måste shapa up så han inte tappar den glädjen :) eftersom båda klasserna var clearround fick vi två rosisetter.

glömde visst att publicera det här ;) inte fått nå bilder av jennifer heller så det får bli bara text typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide