drag to share

hej, hej, hemskt mycket hej
hade bara lust att uppdatera för att det gick så bra på hoppträningen idag. övningen var inte nå speciellt, men som gjord för mig. hjälpte mig att kunna fokusera på lite annat. kändes faktiskt riktigt bra. hoppas det vill hålla i sig sen när vi gör annat också.
timpan var så fin så. sista vändan råkade jag trycka på han lite för mycket. eller han svarade mycket bättre än väntat, så blev lite trångt ut. men jag är nöjd ändå för han lyssnade så bra :) kände mig också så himla lugn. lät övningen hjälpa, och tog lägena typ. shit, satt perfekt med denna övningen. behövde verkligen känna mig lite duktig och nöjd efter en ridlektion. bästa tiamo.

idag har jag också hunnit frisera man, svans, hovskägg och öron på jesse, tore, nipsen och ludde. timpan firrade jag förra veckan. bara två storhästar kvar, men ska ta mig tid med camme, för han tycker ju det är så mysigt när man rycker ;) dom andra får en sväng med saxen eller ryckkniven. oooch sen är det bara ponnysarna kvar, haha.

slänger in en miniritning bara för min egen del, om jag i framtiden läser och funderar. hehe, jag är avancerad, phu. nåja, that's all. hejdå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide