hearts in the air

hej, hej, hemskt mycket hej
blir täta updates nu när jag inte har så mycket för mig, hehe. var som sagt ner på macken och köpte en korv. satte mig på bryggan och käkade den och gick sen en liten prommis i byn. så jävla mycket minnen!

packade ihop lite av mina saker och sådär. sen sprang jag över till grannarna och sa hej. inte träffat emmy på typ tio år. haha, nä, men det var grymt länge sen. har ju hunnit träffa hennes mamma senast förra sommarn och innan det några gånger. och lillasyster lina såg jag ju i veckan. det var så galet egentligen. men vi pratade en liten stund innan jag gick. ska se till att vi kan ses alla syskon någongång :)

packade in allt i bilen och stängde av vattnet och sånt. sen rullade jag mot hortlax. så glad att jag fick komma hit lite tidigare. skönt att slippa ensamheten och läskigheten där i stugan. men ska försöka vara så osynlig som möjligt. känns som att man tränger sig på. men i alla fall så ligger jag nu och chillar i lillhuset på gården. har hunnit vara lite i stallet och pussat och donat lite med havremopparna. ska försöka att inte vara vaken allt för länge. har lovat att släppa ut alla kusar tidigt imorrn. så sleep tight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide