Put you on the game

Hej, hej, hemskt mycket hej
Vaknat för ett tag sen. Lite trist att sova så länge, men när man kollar ut genom fönstret och ser vädret så gör det kanske inte så mycket med några timmars extra sömn ;) Såklart blev det strålande sol bara för att jag skrev så ..

Borde packa färdigt nu så jag inte behöver stressa sen. Har satt det mesta på hallgolvet, ska bara klämma in det i väskan. Och sen ta med alla materiella ting som jag kan tänkas behöva ha med. Datorn åker nog med, så har man tidsfördriv i form av filmer i alla fall. Kan dock inte bestämma mig om jag ska sätta över några filmer på ett usb eller ta med hela externa minnet. Är så rädd att bilderna från externa ska försvinna om den får lagg. Känns som att det kan ha försvunnit en massa redan.
Men hos pappa vill man gärna ha mycket plats på minnen och datorn så man kan ta hem nya filmer, hehe. För där tar det kanske en kvart att fixa ner en film. Här hemma kan ta det minst en vecka med vårat cpinternet.


Hehe, så rolig bild. Snacka om redig hästpuss ;)


Sen ska ju kameran med och telefonen, så kanske pappa kan ta och lämna in dom på rätt ställe. Inte chill dock att behöva släpa runt på massa extra, hehe.

Som sagt, om ni inte hängt med så drar jag och mamma ner till Oxelösund, till pappa och Jossi. Vi ska få bo hos pappa och låna hans bil och sånt. Och medans bor han hos en polare. Ska bli nice. Åker alltså med tåget ikväll och kommer väl hem kanske på måndag.

Jaja, lika jag börjar göra nytta. Vi höres.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide