ready to entertain

hej, hej, hemskt mycket hej
drar en snabb uppdatering. måste ju fan sova såg jag. när hann klockan bli så mycket?

har haft fullt upp idag. har knappt hunnit kolla något på tävlingen. även om den höll på från 9.00 på morgonen till typ 19.30 på kvällen, hehe.
kollade såklart både olle och valle som båda gick 135 cm.

olle hade ett ner i grunden, men han såg faktiskt fin ut ändå. han såg nästan lite lugn ut. för att vara honom förstås ;) och han hade faktiskt allra snabbaste tiden i grunden av alla 26 startande.
valle hade ett ner i omhoppningen. men han var bra, så det var synd på petet. han blev i alla fall placerad 6a :) olle vart ändå tia som snabbaste fyrfelarn. bara tre 00or totalt.


olleboi - bjussar på en bilder från högbo förra året.
hitta dom på google, hade aldrig sett dom innan :)


sen har ju olle vart på g idag. stuckit ut från ridhuset med lo på ryggen och skrämt veterinären när han for ut i gödselhögen ;) och när jag hade tränsat han klart innan klassen och skulle spänna gjorden så gjorde han något slags rymningsförsök och lyckades fastna med tränset i boxen bredvid. så han röck och hela tränset gick paj. det enda hela var tyglarna och pannbandet. inte ens bettet höll. ringen fick en annan form. så galet. och stålbert fick sig en liten fläskläpp. fick bygga ihop ett nytt snabbt som attans. ett gammalt svart ledträns, valles bruna remont, olles bruna pannband och snällbettet. som tur var såg det inte såå tokigt ut.


valleboi i högbo


nåja, pedanten gjorde sen klart i stallet. men gud vad bra det känns när allt är ordning och reda. tränsen smorda och ihopsnurrade, boxarna nymockade, hästarna borstade, sopat utanför boxarna, välstädat skåp osvosv. synd bara att man inte kan göra det i turbo också ;)

oj, nu blev det längre än tänkt. men jag är ju inte trött än. suck. och jag som ska upp och fodra. men får väl göra ett sovförsök. godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide