sing a long

hej, hej, hemskt mycket hej
slagit på lite halvers chillmode. har vart och kvällat hästarna för kanske en timme sen, så det är gjort i alla fall.

gav morgon imorse och mockade till ena hästen lite snabbt. gick sen och sov ett litet tag till. sen var det full rulle som vanligt. gjorde allt klart i stallet. borstade, knoppade, promenerade och allt vad det nu blev.


en dålig bild från sgt -10. den är i alla fall skärpig på rikt.



båda hästarna gick 130 cm.
valle vart utesluten/dom utgick. hm, skulle skylla lite på ryttarn. men egentligen var dom inte alls dåliga. om man nu kan säga så, hehe.
olle vart också utesluten, hehe. men hann stannade upp och hoppade ett hinder så hela rasa och då tog domarn det som ett stopp och sa vänta. men det hörde inte lo så hon fortsatte på kombinationen och sista hindret. så då blir man ju automatiskt utesluten om man inte lyssnar på väntet. tråkigt, för olle var inte heller dålig.
nåja, nya tag imorrn. inte alltid så lätt när man vill för mycket ;)


ännu en dålig bild från sgt -10. men fina hästar på bilderna i alla fall ;)
 såg nu att jag har typ inga tävlingsbilder alls på mina pärlor. vilken skam!



efter att ha kollat 145 cm och gjort klart allt i stallet så for vi till matfors och någon restaurang och käka med the mickelsons. trevligt :) sen tillbaka och nattade hästarna. ska gå och kolla om någon dusch är ledig och sen kanske krypa upp i min lilla koja. ska försöka sova lite tidgare, men är ju inte så bra på det som sagt.

sista tävlingsdagen här på näset imorgon. ska upp och fodra halv sju och sen ska jag nog inte sova mer efter det. får se hur länge vi stannar här innan vi kan fara till östersund. tjalala, simma lugnt, ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide