the highscore is mine

hej, hej, hemskt mycket hej
varit och släppt ut kusarna imorse också. mockade till qajsa medans jag ändå var i farten. gick sen tillbaka till sängen. skulle bara vila lite och stängde ögonen för en stund. som råkade bli ganska lång. men chifen hade låtit mig sova ut. så sköööönt. fast hade lätt fixat att sova ett par timmar till. men gick upp innan tolv, käkade frulle och gick sen och satte mig i gräset och kollade lite när lo hade hoppträning på gräsbanan.

direkt efter gjorde jag klart olleponken och sen for vi till ridhuset på näsvik med honom. idag var han duktig. sen hoppade han riktigt bra. la upp dom två hindrena på 140-145 cm och han tog dom såå lungt, impressive :)


the boys förra året

mockade och gjorde klart i stallet. smorde grejs medans jag kollade på hoppträning nr 2. snacka om att man blir hoppsugen! borstade sen valldo som var väldans kramig och mysig. sen borstade jag qajsa som började hänga med huvudet och underläppen. hon slöt ögonen och höll på somna. sen ville hon bara mysa när jag borsta ansiktet, söt :)
pälsglansade alla tres svansar och borstade igenom dom. började rensa tävlingsskåpet. borstade sen lilla Q igen eftersom hon somnat och legat utsträckt och snarkat ;)

drog och handlade. rensade sen i b-bilen och packade klart tävlingsskåpet. ibland är det lite jobbigt att vara pedant. det tar sån tid ;) men det blir snyggt i alla fall, hehe. ett tag .. har rätt så mycket kvar att packa imorrn innan vi far. så då blir det att speeda upp.

borde ha sovit för länge sen. men har svårt för att lägga mig tidigt. och nu är jag jävligt pissnödig, men har knytit fast en sladd i dörrhandtaget till en stol och orkar verkligen inte knyta upp och börja bängla. hehe, om jag inte gör denna anordning så blåser dörren upp under natten och det känns inte så tryggt. orkar inte bråka med den så då löste jag det på ett mycket bra sätt ;) höres, fred ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide