you got it

hej, hej, hemskt mycket hej
for till piteå förra söndagen. piteå för mig är sommar, det kommer alltid vara så. den staden ligger mig varmt om hjärtat, helt klart. hängde med soffi och hennes familj hit. eller i alla fall hennes mamma och syster. vi bodde i en husvagn på havsbadet. det har jag aldrig gjort förut.
när vi åkte dit jag och soffi + jw till jämtön, tog det oss närmare 5 timmar. haha, men då kan vi faktiskt skylla på att vi körde in i bla liikavaara, gyljen, jämtön, hortlax. så vi stannade ju ett tag på varje ställe ;) men det var faktiskt en trevlig färd och det kändes inte alls att man körde så länge.


när vi kom fram gick vi och lira basket vid stranden. efter att ha doppat fötterna i havet givetvis ;) blev förvånad över hur utåtriktade och oblyga många är där på campingen. en liten kille kom först och skulle visa sina skills och det. sen kom det en äldre (16) och fråga om han fick lira med oss. hehe, bara det att han var norsk och vi fattade typ noll. bad soffi översätta, men hon stod tyst som ett jävla frågetecken, hehe.
vi fick ju hoppas att han fattade oss bättre, och sen körde vi. det gick faktiskt bra och tillslut började vi fatta allt mer och sen tordes vi faktiskt prata mer med honom ;) det var ritkigt kul, och vi flummade på. tänkte spela roll om han tycker vi är psycho, vi lär ändå aldrig träffa honom mer efter vistelsen på havsbadet.
vi tror dock han blev lite rädd för oss, hehehe.


felicia dök upp där sent på kvällen, en dag för tidigt. så hon har också joinat oss varje dag. har glidit runt på havsbadet, solat, badat(jag har tordats simma och bada i först en älv och sen hav! hur grymt som helst!), kollat gratis bio 4 dagar, vart på stan, kört trampbil, druckit ice-slush, spelat kort, spelat basket, hängt på skeppet. you name it. jag har då haft jättekul. synd bara att man inte kände mer folk dära, då hade det vart mer awesome. och vädret har varit asbra varje dag. nästan jobbigt bra ;) egentligen skulle dom stannat 2 veckor och jag till onsdag och sen vidare med lotta och hästarna, men det blev ändrat. så blev jävre för mig.
hade kunnat skriva tusen saker om allt vi gjort. men det blir nog inge bra. har säkert glömt massvis. you gotta love piteå, and you gotta love pite havsbad! adjö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide