we almost had it all

hej, hej, hemskt mycket hej
idag vaknade vi ganska tidigt ute i förtältet. faktiskt lite kvavt där också, men inte alls som det brukade bli i husvagnen. där inne vaknade man av att svetten nästan rann, phu.
packade ihop mitt sista och körde sen bilen till en parkering. dom andra gick på äventysrbadet och jag chilla utanför och tog en cola. sen for dom hemåt och jag till jävre.


som sagt så kryllade det av myror i köket. och det var inte vatten någonstans. alla kontakter urdragna, även kyl och frys. gissa om det kändes bra att komma hit. eh, nej! det tog 5 timmar innan jag tordes ta av skorna, och då bara i sovrummet. satt med fötterna uppdragna och skorna på i sängen och slog på en gammal spöket casper film bara för att lugna ner mig. och sen tog det 7 timmar innan jag vågade gå ner i stora källaren och vrida på vattnet i huset.
var så arg, ledsen, irriterad och allt möjligt. allt kom på en och samma gång. mes! sen blev jag hungrig och gick ner till macken, eller ica eller vad det nu är. det är fett nära! men har ju ändå ingen kyl eller så. så jag köpte 2 liter äppeljuice och en pollypåse. såå bra att leva på en macka, juice, pollypåse. mhm. så till varje mål kommer jag måsta springa ner till macken. eh, pinsamt, så kommer nog inte hända. och köket kommer jag inte använda.

lugnade ner mig ju fler timmar jag spenderade här i ghettot. slog på en film på datorn också och chilla. men inte nog med det ovanstående så var jag ju galen på lite annat innan också. typ på att jag har för lite luft i däcken på bilen. nästan skrämmande lite ser det ut som. och jag har aldrig pumpat. men vet hur man gör. bara det att det inte fanns någon pump synlig där på macken, så blev mer upprörd. och när jag kom så insåg jag att infartsbacken är ovårdad så underredet slog i lite sådär mysigt. internet grejen lurade mig på massa pengar och skit. inget funkade liksom.
så gissa om det var nära att jag letade upp alla ipren och tänkte döda mig själv. hehe, thug.


fotad uppifrån gäststugan.


övervägde också att sätta in madrassen på toan och sova där. eftersom den är nyrenoverad och fräsch. men har ju legat här i sängen bra länge nu och hittills har jag bara sett en mygga som smitit in på kvällskvisten. och sånadär myror verkar hålla sig på ett ställe. det gör dom då i stallet så .. ska hämta in pyjamasbrallerna och ett täcke och försöka sova jättelänge. men nojar ju över alla kryp. känns ju som att det kryper nått på en hela tiden och så gör det ju inte det.
och kan lova att jag varit rastlös som bara den. och så ska jag klara mig 4 dagar här i ensamheten. oj, oj säger jag bara. om det är bra väder kanske jag promenerar ner till turiststation och solaltan där, eller vad det nu är. och så ska jag promenera runt i byn och återuppleva minnen och sånt. känner ju dock ingen här nästan. grannarna såklart, men alla jag kände har ju flyttat typ. nåja, ska inte använda bilen. ifall däcken dör. ska smyga runt macken och se om jag hittar en pump och kan fylla diskret ifall jag failar.

min snälla pappa har i alla fall köpt en veckas surf åt mig så jag har internet här i ensamheten åtminstone. suck, jag måste börja uppskatta mina föräldrar mer. älskar dom mest trots allt ♥ ska försöka sova snart. tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide