a better kiss, a hotter touch, a better fuck

hej, hej, hemskt mycket hej
släppte ut imorse också. fick sen sova lite till. när jag klivit upp blev det att börja packa direkt. som sagt så var det en hel del. bara 16 balar hö bland annat ;) sa hejdå till qajsa där emellan också. klockan hann väl bli kring halv tre eller så innan vi rullade från gården.

vägen mellan piteå - sundsvall kändes lång idag. stannade till och käka någonstans lite snabbt. kom fram strax innan tio till näset. lastat av och packat in en massa. vi fick stå i vanligt stall, så det är skönt i alla fall. speciellt om det blir dåligt väder. bor ute på ängen bredvid mobilaboxarna och inte alls långt från vårt stall. väldans skönt när det är nära. för i östersund är inget nära, så passar på att njuta här ;) var ju på näset förra året också. då var det jättebra. och det var spanienväder hela tiden. det är en av mina favoritplatser som vi vart på :) håller en tumme att hästarna är i god form nu och såklart hoppas vi ju på någon rosett också, haha.

får lite sovis imorrn för lo skulle fodra. så behöver inte gå upp förrän vid tio. lottas klass startar tidigast 17.00 så. hehe, bara sisådär 3 klasser före och galna 200 ekipage, give or take, i dom tre. bara att ställa om sig till stor tävling nu, haha. hoppas jag hinner kolla lite. mycket roligare med så många starter. både nya ansikten och sånna som man känner igen sen tidigare :)

lite bitter över att inte ha någon kamera på sånna här ställen. argh! nåja, ska nog sova typ nu. lär sova gott, för det gör man i princip alltid här i hästbilen. sleep tight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide