trade mistakes

hej, hej, hemskt mycket hej
resan gick bra igår. det slutade regna och blev lite soligt faktiskt :)
lastade av allt som skulle i stallet och sen parkerade vi transporten. eller en norsk gubbe gjorde det rättare sagt, hehe. medan vi höll på med våran hann han hämta och lämna två. så vi besparade oss ett par minuter ;) men b-bilen är så jäkla lång och dessutom backade vi från fel håll, haha. sen när han gick fattade vi inte vad han sa. att norska ska måsta vara så luddigt. hade gärna fattat vad som sa!


idag har jag snoozat lite, ajabaja. tur att vi inte hade nått speciellt för oss. men gud så gott jag sovit inatt. och det var så svalt och skönt när jag vaknade även om det var soligt :)
gjorde klart hästarna och i stallet. vid två var allt gjort och hästarna ridna, turbo! så vi har kunnat chilla och kolla ponnytävling. inte alltid man har tid med sånt. sprungit runt och vart med när lotta hjälpt några ponnykids på framhoppning osv. gick ganska bra för norrlänningarna har jag för mig.


gick sen på kvällskvisten och kvällsmocka, fyllde vatten och fodrade mina hjärtan. glömde såklart ta med nyckeln till skåpet som var i husvagnen. så fick såklart hämta den. egentligen inte så jobbigt att gå hela vägen, men det tar sån tid och fötterna uppskattar inte det desto mer, haha. fast chillade ett tag innan jag gick och låste skåpet och fyllde vatten igen och mockade bort varsin hög och slängde lite mer hö ;)
linns snälla mamma ger morgon igen, så jag behöver inte vakna förrän vid halv tio, lyx.
idag var det som sagt bara ponnytävling, men imorrn är det både häst och ponny. ponny först så vi kan känna lugnet litegrann. båda kusarna går 130 cm, en A:0, rätt mycket starter. på återskrivande typ dåra. pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide