You got me hooked

Hej, hej, hemskt mycket hej
Med tanke på att jag sovit i min egna säng så har jag inte sovit så jättegott. Har nog haft det bättre i både lillstugan och kojan i bilen. Konstigt värre, min säng brukar ju vara sängen med stort S. Den börjar väl bli gammal och sliten ;)

Gjort i princip ingenting idag. Därför det känns lite tråkigt att blogga dagar som denna.
Har läst igenom alla NSD:ar som kommit medans både jag och mamma varit bortresta.

Sen for vi och kollade på en lägenhet. Men ingen slår den första vi var och kollade på för länge sen! Suck, så nu är man alltid velig om man ska tacka ja till det man kollat på ifall det kommer någon bättre snart. Och har man tagit en så mister man ju köplatsen och får börja om så att säga om man inte skulle trivas eller så. Och tidigare när vi tackat ja har alltid den före oss tagit den ..
Den vi kolla på idag ligger inte på ett av mina förstavals områden. Men mamma gillar det så .. Och den skulle helrenoveras också. I snål TOP-style då såklart, men nytt är ju nytt ;)

Drog sen en sväng med cykeln och sällskapade Soffi och Bullen som snabbast. Skönt att rasta cykeln litegrann faktiskt.


När jag kom hem igen drog vi lite spontant till Colorama och kolla tapeter (strömmen hade just gått så vi såg inte så jättebra, hehe). TOPs valmöjligheter var inget alls för mig. Jag vill ha lila! Och svart typ. Hittade en mycket tänkbar fondvägg i lila, svart och lite silver, mums. Men väljer man annat får man pröjsa själv, blöh.
Mina tapeter jag har nu är så fina, älskar verkligen dom. Alla trodde det skulle bli för mörkt och fult med svart, men tji fick dom. Haha, tycker jag då ;) Fast dom är ju typ 11 år gamla nu. Shit, tänk att vi bott i den här lägenheten 11 år ungefär. Men saknar ännu vårat hus. Kommer nog alltid göra det.

En snabb visit på Golvia för att kolla ett golv. Där var det också kolsvart! Det spöregnade som fan ute sen.
Såklart hade strömmen gått hemma också. Och vi som sköt upp matlagningen för att hinna fara på affärena, haha. Så det blev ingen middag för oss. Vi väntade och väntade, men det dröjde fan 5 timmar innan elen passade på att komma tillbaka. Värre åskoväder än vanligt, men jag gillar åska. Så länge det inte innebär strömavbort när jag behöver elektricitet ;) Haha, det hade kunnat vara värre såklart, men dålig timeing!

Skulle söka biljetter på internet, kolla tapeter, kolla banken och en massa. Kunde ha laptopen på batteri ganska länge och så hade jag en dags surf kvar på min "dongel". Fast det gick toksakta så orkade knappt med det.
Fördrev tiden med lite kort då istället, haha.

Nu har jag i alla fall bokat biljetter, skönt. Tror fan jag måste sova nu. Hinner säkert skriva lite mer imorgon :) Simma lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide