intuition

hej, hej, hemskt mycket hej
ligger hemma i min säng. i dag har det tydligen vart strålande väder, men det vet jag inte desto mer om för jag har inte satt foten utanför dörren idag. ändå har jag inte sovit bort hela dagen, but still.

hade egentligen tänkt hjälpa carre lite med diverse grejer, men fastnade framför datorn och hon blev sur och då blev jag surare. så hon kan glömma att jag tänker engagera mig i någonting utanför mitt rum. äckel. hade kännts så bra att ha ett eget place.

är irriterad, velig och hiskeligt omotiverad. har ont i skallen och övermätt. hatar mig själv och hade lätt kunnat krossa varenda spegel som kommer i min väg. usch.

och min pappa är så skum. han har lovat i över ett år att hjälpa mig laga kameran. men inget händer. han har lovat att hjälpa att laga mobilen. men nej, får väl vänta nått år till så kanske han tar fingrarna ur. vi är precis likadana, men ändå. gubbfan. måste ringa och ta ett snack med honom, men slutar oftast med att jag ändå blir sur. are .. och slänger på luren.

är en jävla pms-kärring. ska nog skita i allt, ta en basketboll och cykla till heden och shoota some hoops. det har jag velat göra länge, men som vanligt ensam om att vilja göra alla dessa saker .. hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide