roll with us

hej, hej, hemskt mycket hej
ökenhettan håller i sig. skönt att det faktiskt blev sommar här också trots allt. det var ju nyss snö och kallt, och nu är det fett grönt och mer än 30 grader. men nu har dom väl lovat kallare ett par dagar. dagar som denna önskar man sig verkligen en egen gräsmatta och en härlig pool. längtar tillbaka till miami. shit, det är snart tre år sen vi var där. hur kan tiden gå så fort..?


och insåg även idag att det inte är någon idé att försöka vara försiktig med sina saker. jag har alltid varit pedant osv. har i princip alltid varit överförsiktig med alla mina grejer, medans min lillasyster är motsatsen. ändå tycker jag det går bättre för henne. min kamera är ju paj sen länge tillbaka, min förra bil blev sönderkrockad, min inte så gamla mobil har gått paj and so on. idag trillade ett par böcker från min översta hylla, ner på hyllan under och krascha en lampa. och det är inte första lampan som står där som går paj. även min fula spargris gick i delar. flyt som man har trillade allt i golvet istället för på min tjocka, mjuka matta en centimeter ifrån.
är fortfarande sur över det så har inte plockat upp en enda glasskärva än. dom får nog ligga tills någon annan(läs mamma) tar bort dom ;)

peace out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide