every track

hej, hej, hemskt mycket hej
idag har jag faktiskt bara sovit till två. eller egentligen har jag vaknat tidigare flera gånger, men tvingat mig själv somna om. ingen idé att vakna hur tidigt som helst och bara spilla tid på ingenting ;)

for direkt till stallet och gjorde allt åt guris. red gångstigen och sen glpsträckan hem. tog sadeln för ovanlighetens skull. tänkte att vi skulle trava lite mer än vanligt. lättare att galoppera barris, därför gör vi helst det, hihi. föredrar verkligen barbacka, åtminstone på gur.


sen hoppträning med jamis. hade lite tävling. vem som kunde få flest och minst galoppsprång på en liten 90cm bana. jag förlora på att få flest. ändå hade frida stopp i bagaget som gav minuspoäng ;) men det kändes konstigt mot hindrena när jag red sakta. vi tappa lite bjudning. så satte upp tempo och var inte så noga att rida superlånga vägar då. sen på minst galoppssprång kom jag näst sist ;) men jag hade 64, turbocarro 61 och oslagbara jenny 59. så jag var inte såå långt efter, haha, om man ska se positivt på något.


snälla hästen som ställer upp på fulridning. jag bara smacka och sa hoppla typ. haha, nä, jag safea ganska mycket och så. men ändå, hehe. och vi kan verkligen snacka fulridning! kände hur jag typ stod på tå över hindrena. svårt att förklara ordentligt, men typ drog upp hälen. ajabaja. men kändes som att det blev bra sen på sista skolhindrena. kom inte bra på ett enda hinder typ och red bara så himla dåligt, heh.
jag kan inte rida långsamt, jag kan inte rida fort och jag kan inte rida fint, vafan liksom ;)
är i behov att se min ridning på film eller bild, så måste fixa det till efter sommaren. synd bara att man går bakåt i sin utveckling mer och mer. shape the fuck up :)
cya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide