shifting

hej, hej, hemskt mycket hej
igår på morgonen satte vi oss i bilen och började rulla mot luleå. har faktiskt aldrig kört dit, eller ens inne i luleå så det blev spännande. hade en del ny och massa gammal musik som vi poppade och hade allsång till.
tråkigt nog regnade det hela tiden, och vid töre vräkte det ner så att man knappt såg vägen och den var som en sjö. alltså inte det ultimataste körabilvädret. men vi tog oss fram och hittade parkering inne i stan.

gick runt på affärer. som vanligt ganska tråkigt, jag bara hänger efter. och agerar smakråd ibland tack vare min goda smak på allting, haha. sen drog vi lyxshake på max och fortsatte shoppandet efter det.
när vi var klara drog vi till storheden och handlade lite mat på willys.

vi fixade hela resan med bara en fail. i rondellen. men det var bara för att ungarna inte kunde bestämma sig i tid vars vi egentligen skulle. haha, så vi får nog bara godkänt, men i alla fall.

väl framme i jämtön packade vi in oss och satte på chillmode i soffan. gjorde tacos och åt sen det, mums. efter lite tacokoma och datahäng bestämde vi oss för att checka in havet utanför fönstret. det regnade fortfarande dock. men vi vadade ut. så kallt att man nästan började hyperventilera. men hårda som vi är härdade vi och tillslut blev det jätteskönt. härjade ute i vattnet ganska länge, och skrattade så mycket att vi höll på trilla omkull (felicia trillade ;). sen innan vi skulle gå bestämde sig felicia och soffi för att doppa sig som snabbast för vi var ju alla redan blöta av regnet. och tänka sig att jag som egentligen är rädd för hav, sjöar och sånt vart sugen på att bada. men det var jättebra botten och man såg allt tydligt. det var långgrunt och helnice. sen sprang alla in och duschade i varmt vatten, hehe.


kollade en johan falk som gick på tvn och chillade massa. sen gick vi upp och spelade biljard. jag var halvers på det. tog ett tag innan man lärde sig att få någolunda träff på bollen. men som sagt, jag är skitbra på biljard på datan, hehe ;)
nångång mitt i natta gick vi och la oss och jag sovde förjävla skönt! dock var gulhesten dålig, så vi hann inte njuta desto mer på morgonen innan vi drog hemåt i regnet.

riktigt rolig resa. och kul att vara i jämtön. dom hade det jättefint i sin stuga!
idag fyller jag ju också år, så ska väl möte upp dicksen och dra en fika kanske. hoff, vad jag känner mig jobbigt gammal, nu räcker det ;) tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide