she's high on herself

hej, hej, hemskt mycket hej
sovit till ungefär fyra idag. bara för att jag kan. och bara för att jag ändå inte har något annat för mig.
drog till stallet. och hoppträningen var inne idag eftersom det var åska och dunder i luften. en hel drös med hinder hade dom dragit fram.

tiamo var så fin idag. när vi hoppade fram på en oxer som sen blev trippel kom vi perfekt varenda gång. perfekt följsamhet, såg perfekta avstånd. helt super. samma sak när vi hoppade fram på en annan oxer sen. 
när vi skulle hoppa bana och fick välja höjd önskade jag några på en meter. men det slutade med att alla låg på en meter, men vi sa att vi provar. man lär ju sig aldrig hoppa lite mer höjd om man aldrig gör det så ..


bild från första klubbisen i början av året typ. tror detta är från 0,80 m klassen. 
haha, hoppade av stort. tänk bort ryttaren, och se hur fin hestisen är :)


det var nio hinder, tio språng eller nått sånt. tycker inte rundan var så jättefarlig. inte med tanke på att det hade kunnat vara värre, hehe. fast det kunde ju klart ha gått mycket bättre också, haha. kom inte helt tokigt eller så på något hinder, vad jag minns. på trippeln gav jag han i princip långa tyglar för det kändes som att vi inte skulle räcka över, but we did. sen har jag för mig att det blev lite halvers in i första kombinationen och då gav jag han tyglarna igen och han löste det fint. han vill verkligen hoppa och då gör han det. min sits och följsamhet kändes plötsligt långt ifrån bra. kändes inte riktigt som att jag var helt med. men tror dock det är något som lätt kan ordnas med mer övning på höjden.


en random bild jag fotat från jokkmokkstävlingen.

körde omhoppning på sex hinder typ och tog faktiskt en snävare väg. även om vi tappade lite galopp så kom vi över så det kändes bra att vi lyckades vända lite snävare, hehe. älskar den hästen. han tar en över alla hinder. han fixar det åt en när man själv rider som ett arsel. han vill verkligen. därför jag inte varit så jättesugen att hoppa högre, för jag känner mig inte bra nog ännu. jamis är så shysst, men vill ju inte vara helt dålig och på kuppen lyckas förstöra den glädjen eller så. äh, vi tar det som det kommer. är glad så länge jag får hoppa honom :) och så länge han också tycker om det förstås. tiamo är helt enkelt bäst!

lyckas som vanligt skriva värsta långboken. but still. simma lugnt, ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide