no more sugar for you

hej, hej, hemskt mycket hej
helgen har spenderats i jokkmokk. soffi, jennifer och jag tog bilen dit för att kolla lite ponnytävling. kul att kolla ponnysar för ovanlighetens skull. och roligt när det är så många från klubben där också. hjälpt till med lite små saker och knoppat lite ponnysar mellan varven. även fotat litegrann med lånad kamera. men såg som snabbast att bilderna bara var bra nog för papperskorgen, suck.
skulle sova över i bilen, men slutade med att vi snyltade i stugorna hos andra för dom sa att vi skulle kvävas i bilen, haha. vi stannade och kollade hästtävlingen också och så ville vi ju se olle. det blev rätt så sent, så det slutade med att vi stannade kvar ännu en natt, jag, soffi, johanna och felicia. sovde då i hästlastbilen allihopen, men det gick ju finers. servade med olleponken och passade på att pussa en massa på honom. han var felfri båda dagarna i 120, med vinst på lördagen :)


idag är det bästa dagen på hela veckan. tisdag och hoppträning. efter helgens tävlingstittande var man ju taggad inför bana, men blev inte så. hade fem studs och tränade sits och balans. hoppade utan händer. armarna rakt ut, på huvudet, midjan och i kors framför en. sen tre enkelhinder som vi la ihop till en superkort bana i slutet. meeen det gick superduperbra, allting. han var lydig och fin så kändes säkert att släppa händerna på studsen, haha ;) sen hade han så bra bjudning hela tiden på lillbanan. han vart inte snabb och stark som han kan bli ibland utan bjöd verkligen fint och hoppade bra. kom rätt och fint på hindrena och fick med han i svängarna. hoppade om oxer, oxer en sista gång sen och då tröck jag av honom lite större på dom och han hoppade som bara den och jag hängde med. fick sån himla bra känsla. så jävla kul! världens bästa tiamo. idag kändes vi som pusselbitar. "vi är som bitar i ett pussel, inte lätt att hitta rätt. men när vi ligger där känns allt så bra." - joakim hillson. haha. hade velat ha bilder eller film nu så man ser hur det ser ut eller om man måste skämmas över sig själv, haha.
pysslade sen om jamisen lite extra efter hoppasset i regnet. det förtjänade han eftersom han var bäst helt enkelt! :)

punkt och slut, signar ut. hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide