Bazinga

Hej, hej, hemskt mycket hej
Haft pärlorna idag med. Skulle rida ut med Valle först. Han vägrade gå ner på stigen, så försökte fyra olika vägar ner utan att lyckas. Tillslut kom Jossan och hjälpte leda ner oss. Men där backa han ur hennes grepp och vägra. Suck, så visste inte riktigt vad jag skulle göra. Så tog oss till hoppbanan i alla fall och red runt lite där. Skritt, lite trav och lite galopp i båda varven. Han var spänd först när det blåste så mycket och lät från flaggstolparna. Men när vi höll oss på andra delen av banan gick det bättre.
Så våran mysiga tur efter stigen i snön i galopp gick åt fanders. Jävla tjurskalle som fått för sig massa svammel. Var väl ute kanske 30 min totalt. Han fick i alla fall röra på sig den jäkeln ..

Senare red jag Olle. Fick som tur var sällis av Jossan och Fia. Red galoppsträckan ner och sen gångstigen hem. Travade mestadels. Sen på hemvägen tog vi en liten galopp. Olle blev taggad och ville gasa. Sötnosen försökte sen galoppera hela tiden, försökte också tävla med Fia ;) Förutom att han blev lite övertaggad och lite stark i galoppen så skötte han sig bra, modig och duktig :)

Har sen som vanligt dödat massa timmar i stallet. Finns så mycket att göra, eller lite, men det tar ändå många timmar om man vill, hehe.


                                  Hehe, hittade några random bilder ;)

På kvällen drog vi på affären och sen ner i Åhult källare och kollade film. Ingen av dom andra hade sett Burlesque, så den kollade vi. Tycker den är massa bra. Och sen Cam Gigandet, ögongodis, gör det ju inte sämre ;) Efteråt satt vi länge i mörkret och snackade om allt och ingenting. Mojsigt :) Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide