Young, wild and free

Hej, hej, hemskt mycket hej
Det blir aldrig bättre det här bloggandet, hm.

Ihelg var det klubbtävlingar med klubbmästerskap. Tänkte vara med på skoj, i dressyren också. Men kände mig så otaggad till tävling att jag struntade i dressyren. Såklart ångrade jag mig lite när jag väl var i stallet under dressyren, haha.
Var i alla fall med på söndagens hoppning med Tiamo. Tänkte det är lika jag tränar på banor, annars kommer jag aldrig lära mig. Så jag red 80-90m i hopp om att kunna koncentrera mig på att minnas banan.

På framridningen till första klassen var hästen vild. Han pep till och med och försökte göra nå bus. Har aldrig varit med om att han pipit. Sen försökte han busa mer. Och när jag galoppera så fanns det bara ett tempo, full fart framåt. När jag försökte ta tillbaka lite så bröt han av. Fast tillslut skärpte han till sig lite och då gick det att galoppera bättre ;) Men roligt att han var så pigg och glad i alla fall :)
Taggad häst hoppade duktigt inne på banan. Fast han var snabb. Tog tag i honom en gång när han började ge sig iväg, och då lyssnade han jättebra och stannade nästan upp, haha. Tyvärr red jag dålig sväng till sista hindret. Tänkte trycka av han, men gjorde inte det, så vi kom nära och han hann inte upp med fötterna i farten så vi tog med oss bommen. Tusiken. Var lite sur, för jag kunde ju hela banan och omhoppningen ;)
Men ingen annan kom till omhoppning och vi hade snabbaste tiden av 4 felarna så vi vann! Min första vinst i hoppning :) Fast kändes lite snopet att vinna när man rivit, hihi.


Skrytbild på snällaste och bästa Tiamo.


Andra klassens framridning var lugnare. Han började bli lite tröttare. Hoppade bara fram en gång på varje hinder typ. Han skötte sig så bra.
Tyckte grundbanan var lättare i den här klassen. Och den klarade vi. Så vi fick rida omhoppning. Som vi klarade. Så skojigt, dubbelnolla och det kändes ganska bra :) Bästa Timpo. Ingen annan slog oss, så vi vann igen! Yes, och nu förtjänade vi rosetten i alla fall, hehe.
Men hestisen var så trött efter, när vi skulle på prisutdelning trodde han att han skulle vara tvungen att hoppa igen stackarn. Så vi fick bli inledda och sen var han nöjd när han fick pris och applåder. Och när vi galoppera runt kände man hur han önskade att jag inte skulle styra på mer hinder ;) Vinnarhästen.
Men det är så kul när han är så glad när han får hoppa :) Supernöjd med dagen. Ska bli jättespännande och se filmerna. Försökte tänka lite mer på vad och hur jag gjorde saker. Men det gick oftast fort så glömde väl allt i alla fall ;)

Tror ni jag ångra mig lite att jag inte red KM:et? Ålle sa på lördagen att jag borde varit med. Att jag hade kunnat rida LC:n baklänges och vunnit. Haha, men tänkte att jag i alla fall inte skulle haft någon chans i hoppningen. Hm, synd att jag var otaggad innan. Nåja, så kan det gå ;)


Lillhjärtat som somna när jag var hos han. Här la han sig för andra gången ;)

Idag har jag haft pärlorna. Båda har skrittat ut. For med Valle på fm när det var ljust. Han gick och skötte sig bra. Lite spänd ibland bara. Olle fick sällskapa med Bassi och Emma i mörkret. Han hann knasa sig lite medans vi väntade på att dom skulle hämta upp oss. Men sen skötte han sig den busen :)

Måste tidigt till stallet imorrn och fixa klart Näsan till Anneli. Hur ska jag ta mig upp, geez. Aja, det är väl bra träning tills skolan börjar osv. Ska försöka sova ganska snart då. Puss och godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide