Million pieces

Hej, hej, hemskt mycket hej
Sitter i min übersköna fåtölj och skriver med russinfingrar. Har just diskat. Mamma hotade med att hon inte skulle laga mat hemma om jag inte diskade. Då vart jag snabb ;)

Igår var en underlig dag. Det kändes som en dålig dag, men det hände inte nå dåliga saker. Väldigt skumt. Klippte i alla fall både Olle och Valle. Skönt att få bort deras päls. Båda skötte sig faktiskt. Tänk Olle som inte gick att klippa nästan när han kom. Och nu står han nästan och vilar medans man klipper. Fast han blir rädd och trippig om man slår av maskinen och bara står där ;) Valle klippte jag i boxen, medans han åt och var lös. Det funkade bra. Han har inte så bra tålamod annars och kan börja försöka bocka och sånt i skötspiltan.

Red Tiamo på lektion. Inte kul att rida sista lektionen för dagen. Det är alltid typ Cameron och Lector som inte gått alls. Och vi är bara tre i min grupp som rider klubbis .. Blir less på att aldrig liksom kunna välja. Gillar inte att rida speciellt många, tråkigt. Men igår var vi tjuriga så då kunde jag rida Timpo i alla fall. Lol. Ganska chill lektion. Fast ändå väldigt nyttig.

Idag mockade och spånade jag åt Trolle. Tog sen in han, borsta och red. Skrittjobbade mycket och försökte få han att gå lugnt och länga halsen. Han var faktiskt duktig. Och tillslut hade han näsan så nära backen han tordes och frustade. Sen travade vi, riktigt långsamt. Han försökte inte ge sig iväg i full fart typ en enda gång utan lyssnade duktig på mig. Travade lite i båda varven, på volt och lite sånt. Inte alls mycket trav. Sen när vi skrittat lite igen tänkte jag trava lite mer. Då vart han jättesur och började trotsa emot lite. Sen gick han fram, men började tölta. Och när jag fick han att trava så ville han springa fort. Så gissar att han var rätt så trött redan där. Tar nog en hel del att måste gå lugnt och lågt när man inte är van vid det. Så jag gav mig när han travade sakta igen.
Men är nöjd över det korta passet. Fick som jag ville, 1-0 till mig, hehe.

Kom mig hem ovanligt tidigt. Har lovat mamma att spela Bingolotto med henne ikväll, haha. Tror jag ska måla litegrann innan det börjar. Och leta block inför skolstarten ;) Tjarå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide