Flyer than wind

Hej, hej, hemskt mycket hej
Glömde skriva i torsdags det viktigaste. Skrittade först ut med Valle och ett par polare. Det gick bra, han var duktig. Mitt hjärta.
Sen hade jag inge sällis till Stålis så funderade hur jag skulle göra. Men tillslut provade vi fara solo och det gick faktiskt bra. Red efter gångstigen där det fanns lampor för annars var det kolsvart. Gjorde lite öppnor, slutor, bågar över vägen och sånt för att han skulle tänka på annat än att han var själv. Och han vart till och med jättefin och dressyrig. Men det var inga i alla fall inga problem att gå själv, så jag är verkligen glad och stolt över honom :)

Ihelg har jag spelat massvis med sällskapsspel. På lördag var vi ett gäng i Mampa och spelade massa kul och snackade en massa. Det var faktiskt riktigt trevligt. Äntligen blev det av och dom andra balla inte ur ;)
Sen på söndag drog jag en liten spelkväll med småtjejerna också. Är värsta allmänbildad, eller ja, om inte annat kommer man ju bli det efter alla frågesporter ;)

Idag har jag varit i stallet och gjort massa. Började med att prova Trolle. Sofie red litegrann först och sen satt jag upp och testkörde. Skrittade mest och travade lite. Försökte hitta knappar och så. Han är ju så hetsig och spänd, men tyckte det gick rätt så bra :)
Fixade sen åt pärlorna. Joggade Olle en stund i ridhuset. Försökte vara ordentlig och så. Olle var i alla fall snäll och duktig. Han gillar att vara på plus. Blir nog uteritt med han imorrn då vi har färdigt sällskap.

Har förresten gått ner 6 kg på en vecka. Eller gick ner 5 kg på typ 4 dagar och sen stod det still två dagar och när det hade gått prick en vecka var det -6 kg. Det måste ju vara ganska bra ändå? Riktigt skojigt i alla fall :)
Väntar fortfarande på snön så jag får åka skrillor, skidor och madrass på Dunka ..

Ska kolla lite serier nu. Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide