We're unstoppable

Hej, hej, hemskt mycket hej
Känns som att den här dagen har varit ganska chill ändå. Vaknade lite sent så fick rejsa till stallet och byta hage. Mockade då åt båda hästarna. Valle är så lättmockad nu för tiden. Men han har väl sina perioder ;) Sen kvällsmockar jag ju alltid så det gör nog också en del.
Fyllde också påsarna och hinkarna. Chill när man fyllt kvällssäcken kvällen innan. Det känns alltid så skönt att ha gjort det av någon konstig anledning ;)

Drog sen hem och käkade frukost. Hann vara hemma ett par timmar så jag läste lite av min braiga bok och fixade sen med massa låtar till mobilen.

For tillbaka till stallet efter fyra. Borstade både kusarna och myste på med dom litegrann. Donade sen på för att få tiden att gå. Fyllde em-säckarna, fyllde vatten i hagen, em-mockade och lite sånt.


Orkar inte leta upp ladda upp några andra bilder idag. Så återanvänder på dom finaste.


Red lektion en timme tidigare idag när det är lov. Så 19.00 idag alltså. Hade faktiskst Super Olle på lektionen. Gud, kan inte ens minnas när jag sist red med honom på en lektion. Men det var faktiskt roligt. Han hade lite hyss för sig, men mest i början. Sen mot slutet var han duktig. Haha, han pep till och med när han gjorde första buset. Nog är han lite pinsam ;) Han gjorde i alla fall inge större grejer. Bara typ dra in rumpan och sticka iväg och studsa typ. En gång for han åt fanders när Anneli lyfte armen och skulle peka. Haha, han är så störd.
Efter att ha galopperat lite hittade jag lite mer knappar. Innan det var det nybbisvarning nästan. Helt slapp och oomhållande. Fick fin känsla i galoppen också, stenkul. Sen började han slappna av och blev mycket lättare och roligare att rida.
Körde massa skänkelvikningar idag. Gick halvers. Mestadels jag som inte gjorde tillräckligt bra. Men ganska roligt när man kan få han åt sidan genom att trycka ner typ röven och det och i sadeln och rida med sätet istället för att klämma med underskänkeln. Inte alltid man får sån effekt, oftast vill man ju klämma med den förbaskade skänkeln om det inte går direkt. Vi fick i alla fall till en del fina skänkelvikningar när jag bestämde mig för saker och visa att jag var bossen. Annars är jag oftast mesig, speciellt när jag rider dom fina hästarna. Men insåg nu att det blir bara sämre. Då flappar man ju bara runt. Allt blir så mycket bättre om man inte mesar och rider ordentligt :) Det är verkligen lustigt hur självförtroendet kan sjunka så fort när det inte går bra, men sen hur snabbt det kan öka när det verkligen går bra. Jag är i alla fall nöjd med lektionen och Lillebror. Hade visserligen kunnat ändra på mycket. Tillexempel komma igång fortare i början och tordas mer. Meeeen i alla fall.


Åh, typ hundra år gammal bild. Nostalgi. 


Som vanligt sist kvar i stallet. Hade ändå inte mycket kvar att göra. Men det tar sin lilla tid ibland. Och schysst nog hade dom andra låst in mig i stallet i mörkret. Eftersom lysknappen är längst bort i ridskolestallet så måste man gå igenom hela mörkret för att kunna tända eller gå ut i ekonomidelen. Var tvungen att ringa Soffi och be henne prata med mig medans jag gick igenom mörkret. Det är så läbbigt. Helt kolsvart! Såklart hade dom tjomma igen dörren till eko så fick gå ut och hoppas på att någon var kvar eller att entredörren var öppen. Det var det.
Haha, så jag sa lite ledsamt att det inte var så trevligt att bli lämnad inlåst i mörkret. Dom ba, oj! Visste att det var nått vi glömde. Och nog borde vi kunnat ha förstått att Jk var kvar. Hahaha, ja, jag är sölig, men jag önskar faktiskt att jag kunde vara snabb ;)

Nåmen, ska soooova nu. Ny dag imorgon. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide