If you can dream it you can be it

Hej, hej, hemskt mycket hej
Har fixat upp lite filmer på min youtube. Känns safe att ha några filmer där ifall datorn skulle krascha eller nå. Apropå det så måste jag backupa det mesta nya från datorn asap. Vore förjävligt om det skulle försvinna.

La upp några av filmerna jag fick från Lotta nu senast. Vi är inte precis snabba, men plötsligt händer det ;) Det var några filmer från när jag hoppade Valle lite och klubbtävla.
Provade klippa och lägga ihop filmer i nått program på datorn, och jag lyckades. Väldigt användningsbart. Fast i efterhand såg jag att hela bilden dansar runt i första videon, say what?


Av någon anledning koms det på att jag skulle prova tävla Valle, så fick träna lite innan då jag inte hoppat honom på jättejättelänge. Man kan som lugnt säga att det var han som bestämde det mesta, haha. Inte tjusigt för fem öre, inte heller den enklaste, men så kul som det bara kan bli. Filmades bara i början. Efter första krysset skulle vi svängt vänster direkt, men som nu ser funkade varken styrning eller broms så bra ;)




Körde bara 80 cm på tävlingen, för jag kände att det var lämpligast om jag ville pricka hindrena i rätt ordning, hehe. Det var en clearround. Red banan två gånger och andra gången trodde han det var omhoppning, så det gick rätt mycket fortare osv.

Haha, ja, ni får skratta. Eller gråta. Jag har nästan gjort båda. Men faktiskt så var det bland det roligaste även om det inte är top notch eller så. Älskar finaste Valle, han är bäst och fräckast.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Uj vad modig du är :) Ser inte direkt toklätt ut. Förövrigt har jag hängt med på din blogg ett längre tag och du måste vara drömmen att ha som hjälp till sina hästar. Noga, kompetent, god hand med hästarna och verkar tycka väldigt mycket om dom. Hade gött

Svar: Men oj, vad kul att du tycker det, hihi :)
Jessica

2012-08-24 @ 20:59:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide