Awesome wedding

Hej, hej, hemskt mycket hej
Hof, det var en lång dag igår. Har huvudvärk och känner mig bakis. Ändå är nog jag den enda som var nykter igår, haha. Typ sympati bakis ;) Nej, men det blev ju rätt sent igår, så är nog bristen av sömn som gett huvudvärk.

         
         
           
         
 
Som sagt var det ju bröllop igår. Det var min kusin Sara som gifte sig. Det började klockan 15.00 i Luleå domkyrka. Vigseln var rätt snabb och faktiskt rolig. Prästen var kalaskul, ingen stel, tråkig snubbe, utan asball. Sen sjöng min kusins kompis. Hon var sjukt jävla duktig. Hon spelade också gitarr till, det vart nästan magiskt ;) Plus att det var i alla fall en låt jag gillar en massa så det gjorde det hela inte sämre precis. Sen kastade vi fågelfrön över dom och såg dom rulla iväg i sin bil med skylten nygift och burkar där bak, haha.

Alla vi andra åkte vidare mot Blackis, en lokal i Svartöstan. Där fick man champagne och om man ville fick man fota sig med nära och kära. Väntade på brudparet och sen fick vi gå in. Det var typ 90 gäster, så det var hyfsat stort bröllop. Med bordsplacering och allt. Men satt som tur var bredvid mamma. Och Felix, Felicia, min ena kusins extrabarn, och Gustav och Edde, en annan kusins barn. Och ja, sen mer folk jag kände som åt andra hållet.

         
         

Det var lite långsamt sådär i början, var så hungrig och är inget big fan av förrätter som typ alltid är lax eller räkor eller något sånt bara för att jag inte gillar det ;) Hängt runt och valsat omkring. Pratade lite med folk jag känner. Så kul att i princip alla släktingar var på bröllopet. Det är ju så sällan man träffar vissa av dom, så det var askul. Haha, och ja, framåt kvällen pratade man ju mer och mer med folk man inte kände också, för alla var ju fulla som kastruller och dom flesta blir ju hyfsat sociala då, hahaha.
Något som också var lite roligt var att jag kände mig ovanligt kort när man mingla, men sen slog det mig att säkert hälften är typ basketspelare, då både S och L är det, haha. Men det såg lite skojigt ut ;)  
        
          
         

Det var ju som trerätters, så varmrätt och sen bröllopstårta hanns också med. Och där emellan hade dom lite olika små saker som var jätteroliga. Felix kom bland annat mitt i nånstans och sa att han hade fått en nyckel av någon dude. Sen sa en av typ bestmanen eller någon nära kompis till Sara och Linus i ett tal något om att nu ska ni få vara man och hustru ifred så jag lämnar tillbaka min nyckel till Sara nu. Och så sa han, är det någon annan som också har en nyckel hem till Sara så kan ni ju också lämna den till henne nu. Haha, och så reste sig säkert tjugo killar upp och gick och lämna en nyckel till henne ;) Fyfan vad kul det var.



Sen hade dom massa sånt där små roligt för sig. En lek också när dom satt på stolar med ryggen mot varann och hade en av sin egen sko och så sin partners ena. Och så ställdes det frågor och den dom tyckte det stämde mest in på, ja, då skulle dom sätta upp den personens sko. Också jättekul.

         
         
                      Söta, personliga saker, choklader, vinflarror osv.

Och som sagt så blev det ju roligare ju senare det blev. Fast sen började vår sida av släkten avta en efter en och då blir det ju lite ensammare. Men har då agerat fyllechaffis åt några stycken. Trodde jag skulle kvadda eller nått av att köra i stan, men det vart ju ändå så pass sent att det knappt var några bilar i farten. Körde först hem två av mina kusiner, Anton och Roger, som skulle till olika ställen. Sen var det toastmadame och en snubbe som hakade på igen. Toastmadame var så vänlig och följde med oss in till centrum och Stadshotellet då vi inte riktigt var säkra på vägen. Så hon guidade oss, så släppte vi av honom och sen hem till tjejen. Kände mig riktigt duktig där i Luleå city, haha.

        
        
          
                                                  Några kusiner.                          

Och så var det bara att vänta på moster Siv och Janne. Hade ju lovat att vi skulle vänta på dom, men trodde aldrig det skulle bli så sent. Vi var i princip sist kvar. Dom började ju städa ihop lite smått och så. Men jag hängde med Nicke och hade det trevligt, haha.
Tålmodigt väntade jag på alla fyllefolk, och tillslut halv sex på morgonen var vi i bilen för att lämna av våra sista medåkare innan det bar av hem mot Sunderbyn. Gissa om jag var trött, hof.

          
         
          
Men absolut det bästa bröllopet jag varit på. Hehe, så har jag bara varit på ett innan. Och då var jag så liten att jag knappt minns nått.
Kul i alla fall att ha varit på ett så stort och bröllopigt bröllop en gång i livet. Lär nog inte bli så många fler för mig tror jag nog. Även om dagen blev lång och stundtals långsam så var det helt klart värt det.

         
         

(Tydligen glömt att publicera det här inlägget, wops). Men nu gör jag det, och massa bilder till. Mest mamma som fotat och det vart inte så mycket av det. Men vi var ju där för att ha kul inte för fotningen ;) Tjing.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide