You'll get what you need

Hej, hej, hemskt mycket hej
Inte gjort detso mer idag. Käkat lunch med några väninnor och sen varit i stallet. Hade inte tänkt vara så länge, men slutade med att jag kom hem 22.30. Har sysselsatt mig med att frisera hästar. Först klippte jag Timpans man och loöron. Tänkte han skulle vara lite stilig sen när vi börjar hoppa :) Efter det har jag ryckt Fonzie och Elvis man. Vilken pärs. I alla fall Elvis, för han gillade det inte för fem öre och jobbig man. Fast vi lyckades i alla fall distrahera honom i början. Också klippt lite i Dreamers man. Den var lite knas. Övest var den rak, sen neråt fick den lite utåtstående fluff och mer neråt så hade han självfall, hehe.
Har faktiskt sagt att jag vill ha lite betalt om jag ska hålla på med sånt. Känns lite snirko kanske och kräva pengar. Men det är ju inte mycket jag vill ha precis. Och nog borde det väl vara värt besväret kan man tycka. Åtminstone vid ryckning. Fast ja, hade jag bett någon rycka min häst man om jag haft någon så hade jag då gett något utan att fundera. Haha, men det brukar ju inte vara ovanligt att folk vill ha och ha, men sällan kan tänkas betala eller göra annat för tjänsterna. Skitsamma, jag gillar att hjälpa till. Men utnyttjar man det hela tiden kanske man tillslut gjort slut på lusten.


Sen har vi gjort fodringslappar till tävlingarna ihelg och tejpat upp några. Full rulle imorgon då när allt startar. Ska också sova i stallet hela helgen är tanken. Oftast rätt kul, men krävande. Man är helt död på söndag! Men det är ju bara hopptävlingar på hemmaplan en gång om året, så det är lätt värt. Det är så kul när alla är engagerade, mycket folk runt i kring hela tiden osv.

Mina tre pärlor kom också hem. Hjälpte att packa av dom och lite grejer. Skönt att ordningen är återställd nu, hehe. Fast nu är semestern slut, inga mer stallfria dagar och chillande.
Nåväl, har just tömt minneskortet till kameran så det är redo, borde packa lite grejer också. Men kanske gör det imorrn istället och kollar en film eller lite serie. Eller läser boooook. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide