Bright eyed honeys

 
Hej, hej, hemskt mycket hej
Långhelg i stallet. Haft hästarna ihelg också. Red ut Olle i lördags, det var så himla kul och han är så jäkla rolig alltså. Idag när jag var ut med han igen så var han lite på busen och pigg som attan, hihi. Man blir så himla glad av honom.
Valle fick också rida ut i lördags. Fixade så Jossan red Bollo med oss. Även Vanja hängde på när vi skrittade. Sen lämnade vi av henne och fräste iväg. Åh, det är så härligt att galoppera i snön. Valle var pigg, men skötsam. Så sällan jag rider ut honom med någon annan då det brukar vara lättare att vara själv. Fast med Bollen på släp gick det ännu bättre, hehe ;) Och man blir så glad av honom också ju. Idag blev det longering och han var asbra.
 
                    
Pärry i sitt vinterland. Går det att vara sötare liksom? ♥
 
Såklart tagit hand om Patsy också, men hon har fortfarande vila, så inte desto mer att nämna. Och ja, hon är också för kul. Har dom finaste sköthästarna som finns, dom är verkligen mina lyckopiller :)
 
Motionerade Mattur på lördagen också. Han hade haft lite vila och var nu busig och helt hollo. Red i alla fall litegrann på banan. Rätt mycket snö, men det var ändå superskoj. Kändes inte som så kravigt och det bästa av allt var att vi flyttade lädrena till utsidan på kåporna. Det vart som en helt ny värld ;) Mattsen skötte hur som helst och det var väldigt lattjo.
 
              
 
Luciashow idag, skönt att inte behöva vara ansvarig för sånt mera. Har gjort så det räcker på den fronten, hehe. Men helt borta kan man ju inte hålla sig. Hjälpt US att fixa lite smågrejer osv dagen innan, sen sovde jag i stallet med dom. Skönt att vara på plats tidigt och hinna göra typ allt. Var sen under showen assistent i domartornet. En bra show i år igen, men lite uttjatat börjar det bli, med nästan alltid samma grejer. Fast vad ska man annars ha liksom ;)
Bästa utklädnaden som jag kom på vann maskeradhoppningen, Doktor Mugg och Kapten Filling ;) Sen vann Lotta årets ridlärare och sötaste Nettan fick äntligen vinna årets klubbis :) Kolla här för bilder osv.
Nu är jag helt slut i skallen och somnar nog snart, tjingeling.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide