Days passing by

Hej, hej, hemskt mycket hej
Började denna dag som många andra. Red Olle i ridhuset. Tänkte det var dags att göra det efter att nästan bara ridit ut sen chifen for. Han var jättefin och lydig. Ville inte sluta rida :)
Det var -20 grader idag, så fick ändra min plan lite. Hade tänk rida ut med Valle, men vi fick gå till ridhuset istället. Red inte så länge och bara skritt, galopp. Han var jättejättefin i skritten, asbra. Galoppen var också helt okej för att vara oss. Fick en del riktig bra stunder, en del sämre. Men försökte göra som jag vet att man måste för att det ska bli som jag vill, haha. Försökte också tänka på min rygg och höger sida när jag red båda, lättare att träna det på dom än på klubbisarna.
Pärran skulle ju också få rida ut idag, men eftersom det är så kallt blev det ju inte. Håller en tumme att det blir varmare imorgon så åtminstone Valle och Pärry får komma ut. Har inte bestämt mig vad Olle ska göra, måste tänka och planera ett tag innan beslut tas ;) Och snart kommer deras matte hem igen, tråkigt för mig. Tycker det är mojsigt att rida flera hästar per dag. Speciellt så fina också.
 
Var klar tidigt som attans, men som vanligt ångest över att fara så tidigt. Men Sara lovade att kvällsmocka och ge en puss åt dom. Så då kändes det lite bättre. Kom hem redan fyra, och det är verkligen inte vanligt.
Som varje dag börjar jag frysa som en dåre när jag är inomhus här hemma. Spelar ingen roll att jag kryper ner under en tjock filt, det hjälps inte. Fick be mamma hämta mitt duntäcke, men frös ändå, så hon fick hämta sitt också. Tog en pnap under alla täcken och tillslut vart det varmt och skönt. Kan inte förstå varför det är så varje morgon och varje kväll. Mamma fryser inte, hon vill typ öppna fönster för att det är för varmt. Har ju nå fel, haha. Tjingbaj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide