I know a dirty word

Hej, hej, hemskt mycket hej
Idag var det varmare ute, så passade på att köra uteridning. Först Olle, skulle rida vänster på stigen, men nu hänger kvistarna så lågt att man inte ens kommer under om man lägger sig på halsen. Så fick rida åt andra hållet och det gick finers. Han är så skötsam, men piggelin :)
 
Red Valle till kremma, tänkte köra två varv. Hade på gramanen för att kunna jobba galoppen lite. När det är så rakt kan man ju ligga och galoppera länge. Fast min plan gick åt fanders. Trava och galoppade litegrann på ditvägen. Sen när vi nästan var framme så ser han en tant på spark. Typ det värsta han varit med om. Han vände och drog järnet hemåt. Drog allt vad jag hade i tyglarna samtidigt, men han mata på som en galning. Han tog sig inte så långt, sen vände han och glodde på sparken. Han var jätterädd stackarn och stod helt still tills den passera. Sen tordes han knappt gå framåt. Fick bängla ett tag och sen vända. Spänd som en fiolsträng. Tänkte gå in och få han avslappnad, men gick på banan istället. Är typ aldrig där .. Valle blev typ lugn direkt och travade och galopperade lugnt och avslappnat. Han var jättefin i galoppen. Vad hände liksom? Aja, det var skönt i alla fall :)
 
Tillsist red jag ut Pärran med Amanda och Pontus. Prova rida åt vänster igen, men verkade inte som att någon varit där och banat väg. Provade slå spöet mot kvistarna så snön skulle lossna, men det gick inte så bra. Söt Patsy gick rakt in i snödjungeln först, så hela hennes huvud blev vitt ;) For i alla fall glpsträckan fram och tillbaka. Lite spänd häst, men hon var så duktig som gick först och över skidspår och allt.
 
                 
 
Sista dagen imorrn då, trist. Har i alla fall smort lite idag och klippt öronhår osv. Nu är det chillmode tills vidare. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide