It takes a fool to remain sane

Hej, hej, hemskt mycket hej
Hade fyra hästar idag också, så blev rätt tidigt till stallet. Red först ut Olle en sväng. Han var rätt pigg och var jättesugen på att galoppera. Annars duktig som vanligt :)
Red sen ut Valle runt hela stigen. Visste inte om galoppsträckan var hyfsad nu, men tog den sist. Han var till en början lydig och fin, men sen spårade det. Han blev bara mer taggad ju längre vi gick och när vi nästan var vi galoppsträckan började han takta. Lät han galoppera första biten på sträckan och satan vad han mata på. Han körde i tvåhundra typ. Försökte lite fint ta tillbaka han, men det var inte så mycket reaktion. Fick ta i för att han skulle fatta att jag menade allvar. Väldigt söt var han i alla fall, haha.
 
Borstade och pysslade med Pirr innan jag gick till småstallen och grejade åt Mattur. Red ut honom till kremma med Lina. Det var faktiskt jättekul och mysigt. Hade lite issues i början. Korta läder i typ dressyrsadel och själva lädret under kåpan, inte det ultimataste, haha. På hemvägen försökte Mattsen dra rejs när Calle galopperade bredvid, fast hade på känn att han skulle försöka så var beredd och han kom inte så långt. Lika med missnöjd häst, hehe ;)
Passade på att rida ut nu medans det inte var så kallt. För snart kommer väl istiden for real och då kommer man vara mätt på att nöta ridhus.
 
Som lite bildutfyllnad, fina Undine.
 
Har just kollat klart sändningarna från Globen på svtplay. Kul med svenska segrar osv. Häftigt att Annika och Undine var med också. Och shit på dom där tjommarna i showen som gjorde alla möjliga galna saker på hästryggen, haha. Diss på ponnygaloppen som är helt kaos. Tre ungar som ramlade av och två människor som blev överridna. Den är inte speciellt underhållande heller. Klart det är lite gulligt med alla små shettisar, men that's it ungefär :)
Det var det, pusshej.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide