Rule number one, is that you gotta have fun

Hej, hej, hemskt mycket hej
Kunde nästan inte somna igår, hade värsta traumat. Mamma hade tagit bort min älskade kudde och stoppat dit en ny. Letade överallt, men hittade den inte, så trodde hon slängt den. Började nästan grina, haha. Ingen av dom fem jag hade i sängen var nog sköna och ingen luktade gott. Är lite knasig ja. Nåja, somnade tillsist av trötthet. På morgonen var jag inte täppt i näsan för ovanlighetens skull. Min bästa kudde läker ju dun som en vulkan med utbrott. Men Carre fick ta fram den gamla ändå. Som tur var fanns kvar. Snacka om specproblem, men min kudde är min bästis ;)
 
Hoppträning idag då. Mest markarbete på schemat, men nyttigt som bara den. Upphöjda travbommar var lite klurigt, den försa raddan gick bra, sen blev det lite yrsligt. Hade lite styrproblem på galoppbockarna i ena varvet, men det tog sig tillslut. Hindret på medellinjen hoppade vi asbra på. Trodde vi skulle ha lite issues med det, men nästan så att det var det bästa av allt. Kändes asbra. Sen vart det lite halvers på dom två sista hindrena. Mest jag då som inte följde med som man ska och så var han inte riktigt framme osv. Nåja, fegade inte och hoppade hindrena på ca 80 cm som dom andra ;) Nu börjar det bli lite roligare att hoppa med Uffe. Var ju galet taggad varje gång med Timpen, men på senaste har jag bara oroat mig och tänkt en massa, haha.
Veckans sjukaste då .. Igår red jag bort Chippens vänstra framsko och idag red jag bort Uffe vänstra framsko. What, vad är oddsen liksom? Hittade inte igen dagens, men förvirrad som jag är kanske han tappat den redan innan vi red, men det borde jag märkt eller hört. Typ när jag kratsade bakfötterna så såg jag att han bara hade två brodd i ena och sen när jag kratsade andra så hade han fyra. Lika med att jag var tvungen att gå tillbaka till andra och extrakolla. Klart han hade fyra där också, så ja, lite lätt vimsig. Brukar ju glömma vart jag parkerat bilen hemma när jag ska gå till den dagen efter .. ;)
 
 Nu ska jag dra på en rullster, sen sleepa aslänge. Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide