Save your asses

Hej, hej, hemskt mycket hej
Väldigt skum dag idag. Började med att jag inte kunde somna, så när mamma for på jobbet vid kvart över sex var jag ännu vaken. Kunde inte somna ändå, så jag gick till mammas rum, drog ner persiennen och stängde dörren. Slocknade typ dirr.
 
                        
 
Klev upp när hon kom hem, och for sen till stallet. Började med att rida ut Patsy. Hon har ju vilat i två veckor, så det blev en spännande premiärtur. Eftersom ingen annan skulle ut fick vi satsa på att fara själva. Hon var så duktig lilla sötisen. Hon frös fast en gång när hon såg bilarna på parkas, men efter ett tag gick hon duktigt igen :) Skrittade nästan hela vägen till banken innan vi vände. Pigg och glad hästis, duktigaste ever.
Mockade som en blixt till alla hästarna och grejade på. Fixade klart Uffster också.
 
På hoppträningen var det banhoppning. Nästan så att jag vände och for hem. Haha, inte riktigt, men kändes inte så taggande efter gårdagens misslyckande. Men vi körde ändå, fast sa att vi inte var så taggade osv. Red fram och då var han faktiskt helt okej, sen red vi lite trav och galoppbommar och det var också okej. Hoppade fram på 1:an ett par gånger och det gick superbra. Sen hoppade vi fram på en oxer och det var lite sisådär. Jag var dålig. Det märktes av lite att han var oriden, men fick kämpa på ändå. Hoppade inte hela banan utan bara 1-5 och det var precis lagomt en dag som denna. Hoppade det två gånger och det börjar hända lite saker nu. Kan slappna av mer, följa bättre ibland osv. Då är det roligt.
 
Amanda och Emma hade gjort klart Valle och Olle, så jag gick och hämtade Olle. Var med i sista hoppgruppen med honom, men red bara fram. Kände att jag inte ville hoppa, så det fick Jenny göra sen. Men gick trav och galoppbommarna och hoppade även fram på lilla räcket och oxern. Det gick riktigt bra att hoppa räcket, han var till och med rätt lydig. Men oxern vart bara helt katastrof, stackars Olle, får men för livet, hahaha. Han fattade ingenting typ ;) Men sen red ju Jenny banan osv, då var han nöjd när han fick springa fort och hoppa massa hinder. Knasiga Olle. Han var verkligen på g idag, ända från det jag ledde in honom i ridhuset, sötisen :)
 
                     
 
Hoppade upp på Bollen då jag bytte med Jenny. Hade fått prova skutta med honom om jag velat, men kände mig för dålig. Hade säkert flygit av, haha. Men red runt lite på honom och det är ju bara för kul, han är ju så lydig, snäll och vänlig.
Och lilla Amanda red ju Valle, haha. Han var så nöjd över att få galoppera runt, runt, runt och lyssnade inte på henne för fem öre förrän han verkligen var tvungen. Men tuff är hon som till och med skuttade lilla räcket och oxern. Men Vallster är ju finast :)
 
 
Så ja, spännande dag minst sagt. Sista hoppningen för den här terminen. Får se om det blir ytterligare en termin för min del sen .. Hoppas det. Synd bara att man är så jävla dålig! Så tråkigt att självförtroendet är på botten just nu. De har det varit ett bra tag och det är verkligen inte kul. Och såklart är ju min självförtroendehäst skadad :/ Rida ut, det är jag rätt bra på, så kanske det är i skogen jag ska hålla mig? ;)
 
Ska försöka att inte vara vaken hela natten och sen kliva upp i god tid för att fixa stallet och min första och enda julklapp för året (som nästan är klar). Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide