Swallow

Hej, hej, hemskt mycket hej
Väcktes imorse av en stor och tokig hund. Han är för fin den killen.
Innan jag drog till stallet var jag ut med honom en sväng, men det slutade med att han hoppade på tre ben. Inte så konstigt kanske när det var kring -21 grader. Han hade behövt ett par dojjor ;)

Grejade allt åt hästarna i alla fall. Tänkte sen dra hem, men snäll som jag är frågade jag om jag skulle göra något annat. Så gjorde iordning Valle först och sen Patsy innan jag for hem. Hann kapa Olles man också. Varit så himla less på att den varit lång hur länge som helst. Den behöver tunnas och finslipas också, men nu ser han någolunda anständig ut. Snart börjar det vara pälsklippning igen, ser inte fram emot det, phu ;) Har hårfobi ..
 
Varit och julhandlat med mammsen också. Hof, tänk om vi klarat oss på luft, så mycket pengar vi sparat, haha.
Får se om världen går under imorgon då, fast tveksamt. Funderar också om jag ska ta och rida på julafton eller inte. Kanske passar bättre att rida på söndag istället. Lär ju säkert vara istid ändå. Har mycket viktigt att tänka på som ni märker ;)
 
Har nästan inge julkänsla. Men har ju bara haft en julklapp att fixa, vi har ingen gran osv. Julen är inte så speciell för mig längre. När jag var liten var det bland det bästa, men tiderna förändras. I våran släkt brukar vi som sluta ge julisar åt alla när man blir äldre. Eller ja, vissa kan ju inte hålla sig ändå, men typ. Tycker inte om julmat desto mer. Äter potti och köttbullar i princip och det är ju lite tråkigt ;)
Tänkte idag också på att ingen har pyntat åt sin häst i stallet heller. Annars brukar det ju vara massa pyntningar, men har inte sett en enda. Vad har hänt liksom? När jag var liten var det ju askul att pimpa boxar och spiltor. Fast nu har jag ju inte gjort det på flera år, men nog är det ju lite mojsigt. Aja, ska och mysa med min hundis, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide