We uncover

Hej, hej, hemskt mycket hej
Skrev ingenting igår för jag gjorde verkligen ingenting. Sovde som vanligt rätt länge, tills mamma kom och gjorde middag. Sen hann det bli rätt sent så jag skippade helt enkelt stallet. Inte vanligt, men faktiskt skönt att inte behöva gå utanför dörren ens. Fast på kvällen kändes det lite konstigt som det gör en dag när man inte får någonting gjort ;)
 
Drog till stallet rätt sent. Hade tänkt sova hela dagen om jag fått. Nåja, red i alla
fall ut Olle med Eliza och Lina efter stigen. Den var plogad med ett perfekt lager snö på. Hur skönt som helst att rida där, lite halt nedförs ibland bara. Skrittade och travade, och min häst var i alla fall skötsam :) Dom var lite på g allihopen och lite på busen. Så om en snubblade till var alla andra beredda på att fly i full kareta ifall det hade varit en tiger eller så. Sötbullar ;) Hur härligt väder som helst också.
Ryktade sen alla mina tre hästisar och kvällsmockade. Myste en massa med V och O, det var uppskattat. Olle var så nöjd över att Lina var inne i hos han också, någon han kunde slicka på och smaka på kläder osv. Haha, gullen. Och Valle fick en extra kliare så han var också glad. För att jämna ut det så måste jag mysa med Pärran också någon dag. Men hon är inte så mycket för sånt. Hon vill hellre stå och titta ut från boxen osv, gärna tjuva äpplen från grannen också om det finns ;)
Förresten våran första uteritt på bilden. Nästan prick sex år sen. Snacka länge vi hängt :) Han är ju fortfarande lika söt som socker också.
 
Tänkte kolla lite serier nu, och satsa på att inte vara vaken hela natten. Tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide