You got mud on your face

Hej, hej, hemskt mycket hej
Kommit hem från stallet för ett tag sen. Tror jag slog nya rekord i snabbhet utan att stressa :)
Efter att ha bytt hage och mockat så gjorde jag klart Valle för en ridtur. Blev ett pass i ridhuset. Ansträngde mig redan från början att rida som man ska. Var inte bekväm utan hade en plan hela tiden och försökte verkligen hålla mig till den. Kunde till och med rida ordentligt i galoppen. Gick att ställa åt båda hållen, få han någolunda runt skänklarna och kunde sen länga tygeln och få han att länga ut halsen lite. Låter så fjolligt. Men det gick i alla fall bra, och är nöjd över oss ;)
 
Grejat på, borstat och myst med Patsy tills Olle kom in. Gjorde iordning honom och drog en chansning, red till kremma. Det är ju skidåkarna som är farliga, annars går det ju bra. Men vi hade i alla fall tur och såg ingen skidis så långt ögat kunde nå. Det var nog så kallt att dom höll sig inomhus idag. Typ bara -17, men kändes som minst -25 ibland. Hade bara ridbrallingar, så mina ben frös lite lätt. Olle var i alla fall skötsam och duktig. Rätt pigg :)
 
 
Som sagt klar snabbt som attans för att vara mig. Har ju lektion först 20.00 så jag for hem emellan. Käkat lite och försöker nu värma mig innan det bär av igen. Förstår inte hur jag alltid kan frysa så mycket inomhus. Har två filtar och tjocktröja, men det hjälps inte. Går snart in på toa med datorn för där är det varmast, haha. Ska nog gå och skruva upp alla element. Carina har garra dragit ner dom då hon tycker det är varmt, pheh. Vi höres.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide