Sugar and spice

Hej, hej, hemskt mycket hej
Dagen började med att kliva upp rätt tidigt. Drog och fyllde på bensin i bilen. Känns hårt att inte kunna fylla hela, it sucks to be a fattig jävla studerande eller nå. Sen vidare till stallet där jag mockade alla tre boxarna och fyllde höpåsarna. Och tillslut till skolan. Höll på somna på historiagenomgången. Vi har prov på fredag och jag kan ingenting, utan att överdriva, dö. Sen två timmar jäkla svenska. Men den var inte så farlig faktiskt. Slutade fem dock och det är inte lika skoj.


Mina fina för nått år sen.

Hem och käka, sen stallet igen. Chansade på att Lotta inte hade hunnit rida Olle för han hade spån i svansen. Så borstade av honom och sen for vi ut i skogen. Kolsvart ute, ännu mörkare än vanligt. Men fina killen knatade på. Sist vägrade han gå vänster, men höger funka. Idag gick han utan minsta problem till vänster och resten av stigen. Körde runt hela och i alla gångarter. Skötsam Olle, dock lite snabb på galoppsträckan, men ändå ;) Pussat massa på honom, Valle och Pirro också. Önskar jag hade mer tid till att mysa med dom, för dom gillar det.

Fick rida Timpan på lektion. Händer väldigt sällan på dressyren. Minns typ inte ens sist jag dressade med honom. Nåja, vi körde travbommar på volten först. Haha, tredje lektionen på raken med bommar. Dressyrtanterna blir alltid lite upprörda i början ;) Sen red vi på kvartslinjerna och efter det skänkelvikningar. Tiamo var jättefin. Grym i galoppen, och super i skänkelvikningarna. Hade nästan glömt hur fin ridkänsla man kan få av honom. Nästan sugen att styra igenom en klass på klubbtävlingen i dressyr. Men det är så länge sen sist .. Men om jag skramlar ihop 80 spänn så kanske :) Tänkte om jag frågar folk om jag kan få en femma eller nån krona om jag mockar deras box, eller kanske släpper ut en häst så kan jag nog fixa det ;)



Blir nog tidig uppstigning imorrn, börjar först tre, men tänkte rida Olle innan. Och hinna fixa boxarna och däremellan byta hage och sen ta in. Skola suger! Det tar upp en massa tid som jag inte har. För någonstans måste jag hinna plugga till provet, om jag kan göra det. Åh, vad jag önskar att dygnet hade fler timmar.

Aja, bildtjofset funkar fortfarande inte så blir inga nya bilder. Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide