It takes a fool

Hej, hej, hemskt mycket hej
Har faktiskt tänkt uppdatera typ tusen gånger, men så har bilduppladdningen laggat som psyk så jag vart förbannad varenda gång och sket i allt ;) Har ju fotat en massa bilder som jag tänkte dela med mig på skoj, men så vill det sig inte, fuck.

I måndags hade jag Bollen, skulle dressa när en grupp hade teori, men fick vara med på Lottas lektion istället :) Gick hyfsat bra. Bara tredje gången jag dressar han osv. Roligt när han kan så mycket och är så välskolad, då kan man träna mycket på sig själv :)
Sen red jag ut med Trolle till kremma. Travade massa och han var superfin. Svinnice att rida efter kremma, skönt med en lång sträcka utan massa svängar och med plan mark. Och skönt med lampor också ;)

I tisdags var det hopplektion. Körde lite travbommar och galoppbommar först. Sen hoppade vi hindrena. Hade dåligt flow, dålig inställning och allt var dåligt. Skärpte till mig litegrann sen i alla fall. Rev en oxer ganska grovt också. Vi river sällan, så det kändes kasst. Nåja, fixade till oss och så gick det väl bra sen. Förutom sista rundan, sista hindret. Då hade dom höjt upp det ganska mycket, jobbig sväng för oss och såklart hoppar jag en kilometer före honom och han blev tveksam och så stannade han. Gled efter halsen på han och tillslut satt jag typ bakom öronen och då backade han så jag faceplanta. Tog med mig hela tränset som snurrade sig runt bommen som jag också tog med mig. Jag som haft svårt att hajja hur tränset så lätt kan hänga med av, men nu fick jag allt se ;) Duktiga, snälla Tiamo stannade kvar bakom hindret och väntade. Han var nog i chock, för det är inte ofta folk flyger av honom tror jag. Jag har då aldrig trillat av han innan ;) Så efter att ha spottat ut all sand ur munnen körde vi igen. Haha, som han frustade när jag travade igång honom. Sen shapea jag upp mig och så klarade vi det fint.
Jag är ju ganska rutinerad avramlare så jag har lärt mig att göra mjuka landningar. Men det känns så lol att flyga av, känns som att folk som ser tänker att man är jäkla kass. Nåja, gör ju mindre dykningar nu än förut kan man lugnt säga. Måste jobba med min ridning nu, får inte bli för snabb och göra attacker. Måste bli kung! :) Så ja, skum hopplektion. Vi rev grovt, stannade, och flög av. Men jag tar på mig allt. Och nästa gång kan det ju bara gå bättre ;)

Fina, fina Jamas, som han alltid ställer upp :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide