Spending time

Hej, hej, hemskt mycket hej
Anledningen till att jag bloggar idag igen är nog mest för att jag drar mig för att öppna historiaboken. Har ju som sagt prov imorrn. Har sett till att lösa allt så jag kan gå och göra det. Känns bra att göra bort det, men har hängt med noll på lektionerna, lärarn har varit borta massa och sen har jag varit borta. Men även om det blir omprov så är det alltid lite skönt att ha börjat lite eller vad man nu kan kalla det. Phu, Antiken har vi prov på. Hur ointressant kan det bli alltså ..

Drog till stallet på förmiddagen. Mockade och spånade alla tre boxar, bytte vatten åt Pirran, fyllde alla höpåsar och hinkarna. Sen emellan bytte jag hage och efteråt tog jag in Olle, borstade och gav oss ut i ljuset. Han gick på snällt. Fast lite sur över snön som blåste och det. Haha, han var lite tittigare när det var ljust ute. Säkert för att han kunde se saker och inbilla sig att det var annat. I mörkret är ju allt mörkt ;) Men han gjorde inga dumheter. Han var väldans pigg och taggad, men ändå superlydig. Riktigt fin kille. Skrittade sen förbi småstallen, vilket vi aldrig gjort själva, han var grym :)
Tog sen in Patsy innan jag drog till skolan.

Lagomt irriterande att man drar till skolan och så har man tydligen ingen lektion. För det kom inga andra i klassen och ingen lärare heller. Fytusan alltså.

Gitta tillbaka till stallet. Skulle bara borsta Pirr och Vallsen. Men bara för mig är ju aldrig bara. Sen när man är färdig med det viktiga hittar man ju alltid annat. Så det tog väl kring fyra timmar att bara .. Haha, men idag fick alla tre borst och mys i alla fall. Åh, dom, är så fina allihopa, blir alltid så glada av dom :)

Imorrn har jag en hel del att styra upp. Mocka + fylla mat till fyra. Longera Pirr, skritta V och O, rida T-rex. Men tror det blir finemang i alla fall. Bara jag speedar upp litegrann ;)
Oookej, nu måste jag plugga, fan å. Hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide