Find herself

Hej, hej, hemskt mycket hej
Igår var det riktigt lång dag i stallet. Drog dit på förmiddagen, red först Trolle i ridhuset. Skrittade fram ute för det var så fint väder. Han var i alla fall bra, travade lagomt bra och det. Men skritten är åt helskotta oftast. Hade några bommar att gå över också och det funkade finers.

Hoppade värsta banan på träningen. Jätteskojigt. Hoppade sista rundan lite högre än vanligt. Var inte jättebra, men hyfsad. Pållen skötte sig bra som vanligt, ställer alltid upp. Måste lära mig svänga bättre och snabbare bara. Men jag är nöjd i alla fall, skönt med lite framgång i motgångarna ;)

Hjälpte sen Lo när hon hoppade hästarna, så kom inte hem förrän 22.30 typ.

Idag longerade jag Snoozi i vanlig ordning innan ridningen. Hm, och idag när jag red kunde han inte trava på ordentligt som han gjorde igår. Han stannade dock bättre än innan, gjorde halt alltså. Men totalt vart allt helt fucked up. Jag ville bara sitta av och lämna hästen till Karlgrens.
Hur lyckas jag alltid hamna hos skummishästarna. Både Trolle och Madde är ju väldigt skumma. I ridningen alltså. Tyckte om Madde jättemycket annars och Trolle också. Men i ridningen blir det bara too much. Dom förstör min ridning, eller kanske inte ridningen helt och hållet, men självförtroendet. Och det suger, man blir bara ledsen. Vill ju verkligen kunna hjälpa så det blir bättre, men vet knappt vad jag håller på med när jag sitter i sadeln. Känns som att inget funkar och allt blir helt värdelöst. Men ska försöka att inte tänka så mycket utan mest bara motionera honom och försöka göra nått bra.
Fast egentligen så har jag ju tur som får rida så fina hästar som Valle och Olle så det jämnar väl ut sig ändå. Äh, men ni vet ju själva hur allting känns när självförtroendet dalat och saker inte går som man vill.


Bilds från en annan hoppträning :)


Red Tiamo på dressyrlektionen för Lotta. Hyfsat bra gick det väl. Den dåliga känslan från hästen innan satt kvar mer än det borde. Ids inte analysera mera här. Bara att glömma och gå vidare. Ska försöka fixa en boost och sen ändra attityden till värsta positiv. För nu liknar den allt för mycket the old me ;)

Ska kolla lite serier nu, pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide