Now or never

Hej, hej, hemskt mycket hej
Ihelg har vi haft hoppkurs för Lotta. Jag har ridit fina Tiamo as usual. Första dagen hade vi framme miljarders saker. Hela ridhuset var propppfyllt med hinder och bommar. Hade i alla fall massa markarbetsövningar och sånt. Det gick bra, och hästen skötte sig finfint :)
Idag hoppade vi lite mer banhoppning, med studs inlagt osv. Gick inte lika bra som igår, men inte alls dåligt. Hyffsat typ. Han var superfin på framridningen, speciellt i galoppen, det var gött :) Fick lite bilder av Fanny från studsen, haha lol. Fulast i stan, men det tränar vi på ;) Inväntar så småningom mer bilder och små filmer också, sköj.

 
Haha, ser helt handi ut ju ;)


Däremellan har vi varit på isladan och åkit skrillor. Kul som vanligt, även om vi bara far runt som nå sär ;) Sen kom det något hockeylag dit, och blev då sjukt sugen att se hockey. Helst Luleå, men fast Maif, allt är skoj ju.
Och så hade vi mysig tjejkväll igår hos Wen. Lagade sjukt god middag, sen kollade vi film på biodukstjommen och myste ihop oss på övervåningen. Sen slaggade vi alla nere i vardagsrummet. Hög mysfaktor :)


Skrillor på ladan. Och madrassrejs i trappen ;)


Imorgon börjar jag skola igen. Suck och stön. Nästan överdriven ångest. Nu blir det fem ämnen att läsa. Ett rent helvete, hoj. Och fan att jag missade att göra bort två prov innan jul. Nu lär vi börja på nya grejer och sen återkomma till det jag läst om. Fuck, dom kurserna blir nog förlängda eller nå. Nåväl, om jag har tur så kanske jag kan ansöka om studiebidrag till den här terminen. Vore fint med lite cash. Just nu är det lite väl mycket utgifter och noll i inkomster!
Har som tur är inte upprop förrän tre så får la se om jag drar och gör stallet lite innan. Tar isåfall med kameran och försöker fota lite. Även om det lär bli hagbilder så är det alltid bra träning ;) Aja, that's all, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide