Mind your manners

Hej, hej, hemskt mycket hej
Idag har jag försökt sova ut, men har alltid alarmet ställt från tio och framåt av någon anledning. Sen har jag också blivit förkyld som alla andra och febern har krypit sig närmare. Tycker jag varit sjuk ofta nu, jag som brukade ha så bra immunförsvar.

Ryggen är bättre i alla fall. Inte som förr, det känns än, men inte heller så illa som under helgen. Kunde rida ut Trolle igår i skritt och trav utan större smärta. Såklart var han tvungen att trilla på framknäna och det en gång, men annars gick det bra.
Hade bestämt mig för att hoppa idag. Dom hade plockat fram massa karaktärshinder, typ muren, grind, vattenmatta och så. Var värsta taggad. Gjorde lite ont att galoppera, trodde det skulle vara bekvämast, men inte. Kunde som inte sitta i och rida fram med sätet för då högg det i ryggen. Över hindrena kändes det dock inget. Fast dagens hoppträning gick åt skogen. Först stannade han på grinden, och sen hoppade han på det och trilla på framknäna efteråt. Helt nollställd. Men så hade vi dragit gjorden ett hål hårdare och Lo var helt säker på att det var därför, för när vi lätta hoppade han som vanligt igen. Han är ju lite känslig .. Han är så lustig när han är rädd att gå förbi muren, men sen hoppar den direkt ;) I alla fall så hoppade vi igenom hela banan två gången och ingen av gångerna var väl speciellt bra, fast egentligen så var det inte så illa heller. Men det hade kunnat vara tusen gånger bättre, för det vet jag att vi kan. Men kan väl skylla lite på att min rygg inte är helt som den ska, så tror jag rider mindre omedvetet för att det inte ska kännas nå. Plus att jag är sjuk och då brukar det vara lite off. Fin Timpis ändå :)

Red efteråt ut med Trolle. Tänkte rida två varv runt stigen med Soffi och Evve, men det var rätt blåsigt så när vi ridit ungefär ett varv ångrade vi oss. Och T-rex vart fett jobbig och springig. Gick på banan, och han fortsatte vara jobbig. Han knäppade sig så jag hade lust att sitta av och lämna han där. Förstår mig verkligen inte på honom alltså. Sen skrittade vi bakom Soffi och Borris när dom skrittade långsamt, bara så att han skulle bara tvungen att gå sakta. Och efter ett tag när vi var klara och väntade på Wen så skrittade han faktiskt rätt bra ensamt. Så det var väl ett plus i alla fall. Och när man suttit av och håller på med honom i boxen är han så söt så man fattar inte varför ridningen ska vara så tjorvig.
Haha, och ni ska bara veta vad den skummisen gjorde när jag satt upp. Han liksom bara sitta upp, han gick iväg 2-3 steg och så trillade han. Nästan helt och hållet. Hade inte ens hunnit stoppa andra foten i stigbygeln så jag kastades ju åt fanders nästan så satt framför sadeln och hängde på halsen innan jag tröck tillbaka mig. Alltså hur random, bara trillade sådär. Och igår trilla han ju också. Galet.

Borstade Patsy sen för att hjälpa Lo. Sen gick jag och sa det och så slutade det med att jag skulle värma upp henne. Hoja, femåring som jag bara ridit på i skogen en gång. Man är ju så rädd att pajja en massa. Men red i alla fall i skritt och trav, sen skulle hon ha mig att galoppa. Så gjorde det också. Haha, kunde inte sitta ner i galoppen typ. Fast skyller lite på ryggen där också ;) Och ja, det stod hinder framme så tillslut så hade jag hoppat henne lite också. Travhoppade på ett kryss som hon klev över först nästan. Sen red vi på muren som var lite skum tyckte hon. Hoppade det stillastående första gången, haha, men sen fixade vi den också i trav ;) Och avslutade med grinden i galopp. Det var verkligen inte som jag trodde det skulle vara. Haha, hon bara tog i och bara hoppade, svinfrän. Så det var jätteskojigt att testa det, även om man kände sig väldigt fail mestadels. Men hästen överlevde och gillade nog att få vara lite fri, hehe. Galet att hon tordes låta mig fara runt på lilla bejbisen, med det var kul :)

Tankade bilen, fyllde luft i däcken och fyllde på våra kistor innan vi la oss tillrätta i myssoffan hos Wen och slöglodde HSM1 ;) Fast alla höll på somna så vi drog oss hemåt. Slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide