A challange

Hej, hej, hemskt mycket hej
Tisdagens hoppträning är över och alla lever ännu, hehe ;) Tur för mig så var det mest småsaker och mycket bommar på schemat idag. Brukar ju bli mera markarbete och övningar istället för banor nu när tävlingssäsongen är slut. Uffe skötte sig strålande. Han var inge busig alls, lite pigg, men det var allt. Vad skönt. Han är välskolad på hinder märker man, men lite har han nog tappat på senaste. Phu, vad jobbigt det var att rida i alla fall, det där med unghäst är tungt ju ;) Det var kanske inte stiligaste uppvisningen vi gjorde, men vi klarade ju allt med lite småfel här och där. Gäller nu bara att jag hittar honom och lär mig han så blir det nog bättre :) Uffe är då en pärla och verkligen inte dum. Men säger man inget så går han bara. Och sen när man säger gör så, så gör han direkt det man ber honom om.
 

Såhär fula var vi idag, hehe. Printat från film ..
 
Verkar som att det blir han och jag en tid framöver på hoppträningarna också. Det ska bli spännande. Är bara lite orolig över att jag ska förstöra något, men han verkar rätt förlåtande och tålig ändå. Och så småningom ska han ju börja arbeta som ridskolehäst och då är det lika han vänjer sig ;)
Det var i alla fall trevlig, och alltid lite kul med annat och lite utmaningar för en själv. Plus i kanten var också att han kunde ha Nusses sadel, så den kommer vi låna så ofta det går, hehe. "Min" sadel är det ingen idé att prova ens, för den inbjuder skänkeln att åka bakåt och då tippar man lätt framåt. Så den + hoppning är inte bästa kombon. Då hade jag flygit av för jämnan tror jag, haha. Den duger bra till uteritter och dressyr i alla fall ;)
 
Ska kolla lite serier nu. Tisdagar bjuder på massor av avsnitt :) Pusshej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide