Drink every drop of rain

Hej, hej, hemsk mycket hej
Har väl lugnat ner mig lite nu, så kan skriva om gårdagen då. Alla har ju ändå hört om det så, haha. Går och grubblar och tänker på det hela tiden, så kommer ju ändå inte kunna släppa det ur huvudet på länge. Så är det alltid, får till och med huvudvärk av att jag tänker för mycket ;)
 
Nåja, aneldningen till att jag sög igår var för att jag är rätt kass och så trillade jag av. Han var i alla fall jättefin på marken, stor skillnad från måndagen. Men han var asrädd och tittig på skynket, så var i princip beredd på att han skulle stanna och jag skulle flyga. Men han hoppade direkt, men stannade typ mitt i luften och landade och drog nå grejs. Så voltade av efter hindret. Sen hoppade jag räcke till skynke, vanliga räcket var ju inge problem, han hade lite sprutt bara. Och han hoppade skynket igen, men typ likadant skutt. Satt kvar, men tappade stigbyglarna och balansen, och när jag var som på plats igen men fortfarande utan stigbyglar och hela balansen så drog han flera bockar vid hörnet. Så jag flög. Han visste ju att han kunde få av mig, så det var hans mål. Landade hårt på ryggen nästan i väggen. Skulle ställa mig upp och insåg att jag inte kunde andas. Så stod på alla fyra typ och försökte få luft i vad som kändes som en evighet. Ni som tappat luften rejält vet ju hur äckligt det är, man får nästan panik. Hann inte ens få tillbaka all luft när jag såg att hästen var på väg att gå på tygeln, så jag hoppade upp och tänkte rädda honom. Var rätt öm i hela kroppen direkt, men red i alla fall lite till. Men det var ingen idé för mig att hoppa mer för han hade nog skickat mig fler gånger då. Inte för att det spelat större roll för mig, men kul om en unghäst sätter det i system .. Han var som sagt fin på marken efter det också. En annan fick då skutta han några gånger. Men då hoppade han inte ens skynket dom typ fyra första gångerna innan dom lyckades tvinga över honom. Jag är nog lite för försiktig ibland, vill inte dra i munnen typ nå, och då funkar det inte alltid. Var såklart jävligt arg och ledsen på mig själv. Har alltid haft jävligt dåligt självförtroende och självkänsla. Snacka om att bli klubbad då. Orkar inte vara sämst alltid, spelar ingen roll om dom säger att det inte är så, jag bara vet. Har ingen aning om vad jag gör när jag rider, jag bara far runt. Vet dock en sak jag ska ändra på. Och det är från och med nu ..
 
Såhär dagen efter har jag ont i hela kroppen, öm som fan. Mest ont typ på sidan av knät/vaden. Känns inget om
jag trycker, men när jag går känns det, så det är väl något på insidan som slagit sig. Och typ just under nyckelbenet, tror jag knockade hakan där när jag flög andra gången. Men är rätt hård fysiskt så det är det lugnt. Kommer bara inte kunna släppa det här på länge nu. Men är man kass så är man. Sen är Olle inte helt okej, och det känns om att det är mitt fel, men kan inte komma på varför det skulle vara det. Bara känns så.
Är lite low och emo, men det är ju inte förrän man nått botten som man kan börja klättra upp igen, so here we go. Pusshej.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: carro

ge dig jk! du är sjukt bra på att rida, det är inte alltid lätt att hålla självförtroendet på topp när man rider hästar som säger ifrån och sånt. jag kan känna att jag är dåligast i hela världen när figge inte fattar galopp när jag vill typ. men vi hoppar inte omkring på hästar som är utbildade och har hoppat höga klasser som dom flesta gör. när fighter vägrar känns det som att jag vill sjunka genom marken, men då tänker jag bara " gör om, gör rätt". MEN tänk på vad vi gör medan vissa glider omkring på dyra hästar som redan kan allt, du förstår inte hur grym du är jk ;)

Svar: Hehe oj, tack Carro, vad snäll du är :)
Jessica

2012-11-16 @ 17:21:12
URL: http://ccaarolinesundqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide